Arrela't a Sant Jordi

De dissabte 24 abril 2021 a diumenge 25 abril 2021

Arrela't a Sant Jordi

Premià de Dalt

L'esdeveniment tindrà lloc del 24 al 25 d’abril, a l’espai de can Verboom. Les entrades cal comparar-les, exclusivament, per internet.

Premià de Dalt impulsa l’Arrela’t a Sant Jordi amb l'actuació de Mishima com a plat fort]Arrela’t a Sant Jordi és una proposta cultural adreçada a les famílies per a descobrir i gaudir de la cultura i talents locals o del nostre país. El plat fort d’aquesta programació és el concert del grup Mishima, que tindrà lloc dissabte 24 d’abril a les 12 del migdia a can Verboom, un espai adequat per a complir totes les mesures necessàries establertes per les autoritats necessàries. Aquest grup barceloní va néixedr als estudis l’any 1999, en què David Carabén, Marc Lloret, Dani Vega, Xavi Caparrós i Alfons Serra van escollirn Yukio Mishima com a la seva ensenya personal per a pujar als escenaris. Lluny del Japó, però, es va crear el que seria un dels primers grups pop indie de la música catalana.

L’objectiu de l'Arrela't és oferir una sèrie d’activitats de caire familiar amb diferents propostes per a promoure la difusió de la cultura a Premià de Dalt. En aquest sentit, Ramon Golart, regidor de Cultura, explica que: “organitzar aquest festival per a les famílies ens genera molta satisfacció i confiança. La cultura no pot aturar-se i afortunadament hi ha formes segures d’organitzar esdeveniments, ho vam demostrar amb el Divertit i ho tornarem a fer amb l’Arrela’t a Sant Jordi”.

El festival aposta per a programar diferents espectacles, tallers, una visita guiada a can Verboom, presentacions de llibres i mercat d’entitats culturals locals en un ampli espai com és can Verboom, amb aforament limitat i a l’aire lliure, respectant en tot  moment les mesures sanitàries establertes pel PROCICAT.

Compra d'entrades:
Dissabte: Torn matí
Dissabte: Torn tarda
Diumenge: Torn matí

Comparteix