Canet celebrarà la Fira Modernista 2020 en format molt reduït, virtual i mantenint l´essència de l´esdeveniment

De divendres 18 setembre 2020 a diumenge 20 setembre 2020

Canet celebrarà la Fira Modernista 2020 en format molt reduït, virtual i mantenint l´essència de l´esdeveniment

Canet de Mar

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat

Per tal de donar continuïtat a la 13a edició de la Fira Modernista de Canet de Mar es fa una aposta ferma per tal de divulgar el patrimoni de la nostra vila, sobretot entre les canetenques i canetencs a través de mitjans audiovisuals en línia.

Per tant, totes les activitats presencials previstes queden anul·lades a excepció de les rutes guiades organitzades des de l’Ajuntament i les visites al Castell de Santa Florentina que es realitzaran amb un aforament màxim de 10 persones i amb reserva prèvia.

Amb l’objectiu de mantenir l’essència de la Fira s’ha optat per guarnir els carrers del centre de Canet amb detalls que ens aboquin al record de les passades edicions de la ja tradicional i esperada Fira Modernista. També s’han organitzat concerts de música en directe, dissabte a la tarda i diumenge al matí, en dos punts diferents i desconeguts del centre del poble per tal d’ambientar la jornada. Aquests concerts es faran des de dues localitzacions no visibles per tal d’evitar aglomeracions. Per tant, seguint amb totes les normes de seguretat, des de l’Ajuntament convidem a totes les persones que ho vulguin a vestir-se d’època per gaudir d’una edició diferent de l’esdeveniment.

Descobreix les rutes

Comparteix