CUINA ÉS CULTURA (Arenys de Munt)

dissabte 8 juny 2013

CUINA ÉS CULTURA (Arenys de Munt)

Arenys de Munt

“Cuina és Cultura” és un tast obert al públic de plats, inspirats en la sardana, que seran oferts sobre una base de coca i que esdevindran una autèntica innovació gastronòmica, vinculant la sardana i la cultura amb la cuina de proximitat i de qualitat. Creats per cuiners locals i apadrinats pels restauradors del país amb més projecció internacional. És un esdeveniment dels actes per a la Capitalitat de la Sardana 2013, que es celebrarà el proper dia 8 de juny de 2013 a la plaça de l’Església d’Arenys de Munt, a les sis de la tarda.
Aquest acte està apadrinat per la restauradora Carme Ruscalleda i comptarà amb la presència de prop d’una vintena dels restauradors més reconeguts del país, destacant el senyor Joan Roca, recentment guardonat a Londres amb el premi al millor restaurant del món pel Celler de Can Roca.
Tot l’acte estarà amenitzat per la música de la cobla Contemporània, convertint-se així la gastronomia, aquest dia, en la màxima expressió de la cultura, de l’art i de la creació.

Comparteix