Festa Major de Sant Joan

De dimecres 23 juny 2021 a diumenge 27 juny 2021

Festa Major de Sant Joan

Vilassar de Mar

www.vilassardemar.cat
Tel: 937542400

Vilassar de Mar celebrarà la Festa Major de Sant Joan del 23 al 27 de juny, una festa que s’ha adaptat, per fer-la segura, a la situació epidemiològica del moment. Serà una Festa Major amb activitats presencials que seguiran les directrius del Procicat: públic assegut, reserva d’entrades, control i limitació d’aforament, distància entre persones i mascareta.
 
La programació es repartirà en tres espais principals a l’aire lliure i perimetrats: el pati de l’Escola de Mar, el pati de l’Escola Pérez Sala i el parc de ca l’Abril, ubicacions per acollir un aforament màxim d’entre 300 i 330 persones, i d’altres amb aforament més petit com el jardí de la Biblioteca Municipal o el de can Bisa. Per arribar al màxim de públic, la majoria d’espectacles i concerts tindran dos passis.
 
La programació musical compta amb varietat d’estils per a diferents públics amb caps de cartell com ara el grup El Pot Petit, per als més menuts de la casa; 31 FAM, per als joves; Momo Queen Tribute, per als adults, i La Principal de la Bisbal, per als més grans. Però també compta amb grups musicals emergents amb sabor vilassarenc com ara la cantant Anna Murillo, el DJ Roger Freedom o el grup MashUpParty Band.

Programació completa: http://www.vilassardemar.cat/festa-major

Comparteix