Festivitat Mare de Déu del Carme

De divendres 17 juliol 2015 a diumenge 19 juliol 2015

Festivitat Mare de Déu del Carme

Caldes d'Estrac

Tel. 93 791 00 05
www.caldetes.cat

El proper 18 i 19 de juliol Caldes acollirà els actes de commemoració de la Mare de Déu del Carme. El dissabte 18 de juliol, després de l’èxit de l’any passat, es tornarà realitzar la processó de les Barques que organitza l’Ajuntament en col•laboració amb la Germandat de Jesús Capitu i Ntra. Sra. Dels Dolors, la Parròquia del Carme i la Creu Roja. El recorregut s’iniciarà a les 17h a la Parròquia del Carme fins arribar a la Plaça de les Barques on es farà la processó marítima. Un cop finalitzada s’iniciarà el camí de tornada fins a la Capella del Carme on les entitats faran unaofrena floral.

A les 18:45h es celebrarà la missa en honor a la patrona dels mariners i a les 20h, també a la Capella del Carme, es celebrarà el concert Manuel Blancafort organitzat per Arrels Cultura  i interpretat per Blanca Soler i Marc Egea.

Diumenge 19 de juliol  durant tot el dia, el Parc Joan Maragall acollirà la fira d’artesania i alimentació que organitza Arrels cultura. A les 11h es celebrarà la missa a la Parròquia del Carme i a les 12:30 seran les Sardanes de la Cobla Canigó que es faran a la pèrgola del Parc Joan Maragall, les encarregades de posar punt i final a tots els actes.

Comparteix