Música entre jardins, tranquil·litat i art ‘Concerts d’estiu a Mas Pujol’

De dimecres 29 juliol 2020 a diumenge 2 agost 2020

Música entre jardins, tranquil·litat i art ‘Concerts d’estiu a Mas Pujol’

Cabrera de Mar

La programació, d’aquest any va del 29 de juliol al 02 d’agost de 2020 en aquesta emblemàtica masia de Cabrera de Mar, en la seva 9a edició . 
Entrades disponibles a: codetickets.com
 

Una programació de luxe en un entorn privilegiat. Podrem gaudir d’un ampli ventall de música en viu de primer nivell, en un espectacular jardí amb unes sempre cuidades gastronomia i decoració. 

Tot això és el que proposa el cicle ‘Concerts d’Estiu a Mas Pujol’, que es celebrarà del 29 de juliol al 02 d’agost en aquesta emblemàtica masia dins del terme municipal de Cabrera de Mar, i que comptarà amb actuacions de tant alt nivell com: els mítics i incombustibles Hotel Cochambre, els amants del jazz Crazy Trio, l’increïble pianista de blues Lluís Coloma, la sempre espectacular Monica Green, la cantautora Meritxell Nederman i la triomfant artista revelació Suu. 

Aquest any combinem la música amb l’art, a l’interior de la masia catalogada com a be històrico-cultural, tindreu la possibilitat de visitar l’exposició del Taller de gravat de Mataró, que ens oferirà una petita mostra de la tècnica i la creativitat que envolten l’art del gravat i la serigrafia. A l’exterior trobarem obres del reconegut escultor i forjador Mataroní Pol Codina. 

L’espai té un aforament màxim de 300 persones assegudes, mantenint la distància de seguretat de 1,5 metres, disposa d’aparcament privat, gastronomia acurada amb productes de proximitat de la mà de Simultani catering i com cada any s’elabora una carta de gintònics, mojitos, còctels variats i Cerveza artesana. 

L’entorn és màgic, el format és petit i personalitzat on l’artista interactua amb els espectadors i s’hi relaciona, on tens l’opció de sopar tot degustant el tan esperat “Còctel Mas Pujol”. 

Les entrades anticipades, costen 18 euros, es poden comprar a través de la plataforma digital codetickets.com. Aquest any repetim la possibilitat de reservar taula VIP amb l’entrada juntament amb una ampolla de cava. 

Els ‘Concerts d’estiu a Mas Pujol’ van néixer de la iniciativa conjunta entre l’equip de Mas Pujol i l’empresa d’esdeveniments, sonorització i il·luminació Albasound, creant un projecte cultural nou i diferent: L’objectiu va ser oferir l’oportunitat als assistents de descobrir una nova manera de gaudir la música en una de les joies del maresme, d’una manera propera i de qualitat. 
 

Comparteix