Paisatges

De dijous 11 febrer 2021 a diumenge 2 maig 2021

Paisatges

Mataró

Tel: 93 790 84 74
www.fundacioiluro.cat

PAISATGES, és una exposició a partir d’una selecció d’obres del Fons d’Art de la Fundació Iluro – que disposa de  molta obra on el paisatge n’és el protagonista- d’autors que no han  participat en les diverses exposicions que ha organitzat la Fundació.

Una de les finalitats de l’entitat és estudiar, documentar i conservar els Fons propis, com el Fons d’Art, però també difondre’l, començant-se a fer el mes de febrer de 2014 amb la primera exposició de la Fundació, que també estava dedicada al paisatge.

PAISATGES presenta obres de vint-i-un artistes – del Maresme o  vinculats a la comarca – que, amb diverses tècniques artístiques, recreen entorns naturals propers o de comarques veïnes;  amb l’excepció del mataroní Sixto Albertí amb els seus magnífics paisatges ens transporten als Jardins de la Granja (Segòvia) i els d’Aranjuez (Madrid).

Aquesta mostra permetrà  als visitants tornar mirar i, en molts casos conèixer, obres d’autors propers que des del seu mestratge van exercir una clara influència en l’art mataroní. És molt interessant poder revisar-les i (re)valorar-les amb el pòsit que han adquirit i la perspectiva  que ens dóna el temps .

L’exposició anirà dinamitzada amb un cicle de xerrades i conferències al voltant de l’art, les col·leccions o la natura, que es programarà sempre i quan les mesures contra la COVID-19 ho permetin.

Lloc: Ateneu, la Riera, 52.
Contacte: 93 755 31 55 / ateneu@fundacioiluro.cat
Horari: De dimarts a dissabte de 17.30 a 20.30h
diumenge i festius d’11.30 a 13.30 i de 18.30 a 20.30h
dilluns tancat (laborables i festius)

Organitza: Fundació Iluro

Comparteix