Sant Jordi al Museu

dissabte 24 abril 2021

Sant Jordi al Museu

Caldes d'Estrac

Tel: 937 913 593
E-mail: fundaciopalau@fundaciopalau.cat
Localització: esplanada de Can Muntanyà (sobre de la Fundació Palau), a l’aire lliure.
 

El 24 d’abril la Fundació Palau celebra, en col·laboració amb l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, la Diada de Sant Jordi organitzant dues activitats.

A les 12h ofereixen una visita guiada a les dues sales de l’exposició permanent. ‘Un pare pintor i un fill poeta’ renovada el febrer del 2020 i ‘Estimat Picasso’. Una bona manera de celebrar aquest dia tant especial. Gaudireu d’un guia que a banda de parlar d’art també us explicarà les anècdotes i històries que amaga cada obra.

A les 13h espectacle ‘El romanç de les històries naturals’ a càrrec de Carles Belda.

“El romanç de Les històries naturals. Escenes de la Primera Guerra Carlina i del temps dels vampirs. A partir de la novel·la de Joan Perucho”.

En Carles Belda, ara Onofre de Dip, ara Antoni de Montpalau, ara el General Cabrera, narrarà, sonarà l’acordió, llegirà i cantarà per fer-nos viatjar del Maestrat a Cerdanya, tot passant per Pratdip, Barcelona, Gandesa i Berga.

Tant la visita guiada com l’espectacle son d’entrada lliure i és imprescindible inscriure’t al telèfon o mail de la fundació (93 791 35 93 o fundaciopalau@fundaciopalau.cat) ja que l’aforament és limitat.

La Fundació seguirà els protocols de protecció per evitar el contagi del covid19, per tant, l’ús de la mascareta és obligatori en espais oberts i tancats.

Comparteix