Sant Jordi a Argentona

dimecres 23 abril 2014

Sant Jordi a Argentona

Argentona

Tel. 93 797 49 00
www.argentona.cat

Dimarts, 23 d’abril

TALLERS DEL CASAL DE JOVES. 

Durant el matí a l’Institut d’Argentona

De joies artesanes. Si t’agrada l’artesania i vols aprendre tècniques de joiera, aquest és el teu taller! Aprofita aquesta oportunitat per adonar-te de què pots fer amb les teves mans un cop apreses les diverses tècniques de creació.

De malabars i circ. Aquest taller és una oportunitat per aprendre les tècniques de circ idònies per fer ús del diàbolo, malabars amb pilotes, maces, monocicle, plats xinesos, anelles, xanques...

Organitza: Casal de Joves d’Argentona

TALLERS INFANTILS I ESPAI DE JOC.  

A les 17 h a la Pl. Nova

De mòbils de roses de paper. Amb papers de diferents colors i tisores farem boniques roses de paper fàcils i originals. A partir de 4 anys. 

De mosaic trencadís amb fusta i cartolina. Amb fusta i trossets de de cartolina de mil colors farem un mosaic de trencadís. Un bon i creatiu record que us podreu emportar a casa. A partir de 5 anys.    

Espai de joc. Per aquesta diada tan especial els més petits podran gaudir d’aquesta nova proposta. Un espai de joc amb joguines evolutives i jocs de construcció com el Kapla i l’Arc de Sant Martí m’entres els més gran fan els tallers.

Organitza: Ajuntament d’Argentona.

LLIURAMENT DE PREMIS DE LA XXXI MOSTRA LITERÀRIA d’ARGENTONA.

A les 18.30 h al Saló de Pedra. 

Durant el lliurament de premis tindrem l’acompanyament musical a càrrec d’alumnes de l’Aula de Musica d’Argentona i la presentació anirà a càrrec “Sra. Cleo Comillas”. Organitza: Ajuntament d’Argentona.

 

LLIURAMENT DEL PREMI BURRIAC 2013.

A les 20 h al Saló de Pedra.

Acte on es farà públic el veredicte del jurat sobre els treballs presentats al Premi Burriac de recerca històrica i social sobre Argentona. Organitza: Ajuntament d’Argentona.

VENDA DE LLIBRES I ROSES A CÀRREC DE DIFERENTS ENTITATS D’ARGENTONA.

Durant tot el dia, a l’Av. Puig i Cadafalch, a la Pl. Nova i al C. Gran.

 

Divendres, 25 d’abril

TOT JUGANT A XÈSPIR.

Espectacle de pallassos.

A les 18 h a la Sala infantil de la Biblioteca Municipal.

Edat: De 3 a 10 anys

Que Shakespeare és una cosa carrinclona i avorrida no és pas veritat. I si no que els hi preguntin als nostres dos convidats . De la seva mà ens endinsarem dins del món i l'època de Shakespeare i el seu teatre de forma molt divertida. Fins hi tot, amb l'ajut vostre i de la imaginació, representaran un fragment de l'obra "Juli Cèsar". Organitza: Biblioteca Municipal d’Argentona.

 

Dissabte, 26 d’abril

FESTA DE L’ESPORT.

Durant tot el dia, a la Pl. Nova. 

Exhibicions i actuacions per part de les diferents entitats esportives i clubs del poble. Organitza: Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Argentona.

  

Diumenge, 27 d’abril

MOSTRA D’ENTITATS CULTURALS d’ARGENTONA.

Durant tot el dia, a la Pl. Nova.

Al llarg de tot el diumenge diferents entitats, associacions i col·lectius d’Argentona donaran a a conèixer les activitats i projectes que realitzen al llarg de l’any.

APLEC DE SARDANES PEL CENTENARI DEL CENTRE PARROQUIAL

Durant tot el dia, al Centre Parroquial.

Concerts a càrrec de la Cobla Maricel i la Cobla Mirantelcel. A la tarda, estrena de la sardana del centenari “ Cent anys fent camí a Argentona “, del mestre Jordi Paulí. Per més informació dels actes consulteu al Centre Parroquial. Organitza: Centre Parroquial

INAUGURACIÓ  DE l’EXPOSICIÓ “1714. 300 ANYS DESPRÉS. Commemorem el passat, repassem el futur”.

Inauguració a les 13 h a la Pl. Nova. 

Exposició emmarcada dins els actes de celebració a Argentona del Tricentenari. Aquesta exposició estarà oberta del 25 d’abril al 9 de maig, ambdós inclosos. Organitza: Ajuntament d’Argentona 

PUJA AQUÍ D’ALT I BALLA.

Cia. Pep López i sopars de duro.

A les 18 h a la Pl. Nova 

Espectacle de ball per a infants i públic familiar plantejat sempre sobre la participació directe del públic des del primer moment tot i seguint les directrius marcades des de l'escenari.
L'espectacle pretén divertir al públic infantil sense oblidar que gairebé sempre aquest ve acompanyat d'adults. El repertori és inèdit, de creació pròpia, i en alguns casos adapta temes tradicionals en balls, danses, etc.. Es treballa sense guió tot i jugant amb la improvisació de cada moment, públic, espai, situació, barri, edats. Organitza: Ajuntament d’Argentona 

Comparteix