Visites d'estiu a la capella dels Dolors de Mataró

dissabte 22 agost 2020

Visites d'estiu a la capella dels Dolors de Mataró

Mataró

Informació i reserves: 627 77 18 78 | masmm@masmm.org
També es poden fer reserves per a grups d’entre 10 i 15 persones concertant dia i hora.

El passat dissabte 4 de juliol va iniciar-se el calendari d’estiu de les visites guiades regulars al Conjunt dels Dolors de la Basílica de Santa Maria de Mataró, amb l’objectiu de promoure el turisme de proximitat i donar a conèixer la rellevància del conjunt barroc obrat pel pintor Antoni Viladomat, un espai amb la sumptuositat de principis del mil set-cents que es conserva íntegre.

Les visites s’han programat tenint en compte les normatives d’higiene i seguretat marcades per les autoritats sanitàries, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Arquebisbat de Barcelona. Per aquest motiu es redueix l’aforament a un màxim de 15 persones a la capella i 5 en pujar per torns a la sala de juntes. Caldrà respectar la distància de seguretat i utilitzar mascareta. També cal fer reserva prèvia i pagament anticipat per transferència bancària.

Les franges horàries (dijous a les 10:30 i dissabtes a les 11:00) faciliten la combinació amb altres activitats d’oci i cultura a la pròpia ciutat de Mataró.

Calendari de visites guiades:

Dissabte 4 de juliol a les 11h
Dissabte 18 de juliol a les 11h
Dijous 30 de juliol a les 10:30
Dissabte 8 d’agost a les 11h
Dissabte 22 d’agost a les 11h
Dijous 27 d’agost a les 10:30h

Preu: 8 € (gratuït menors de 12 anys)

Durada: 60 min
 

Comparteix