XLV Campionat Interclubs Trofeu Jordi Vives

De dissabte 7 març 2020 a diumenge 15 març 2020

XLV Campionat Interclubs Trofeu Jordi Vives

Arenys de Mar
Sant Andreu de Llavaneres
interclubs

El Club Nàutic Arenys de Mar
Club Nàutic El Balís
Real Club Náutico de Barcelona
Reial Club Marítim de Barcelona

<<Regata Interclubs>>

L’edició XLV del Campionat Interclubs Trofeu Jordi Vives per a embarcacions de creuer comença el dissabte 7 de març fins el diumenge 15 de març i s’hi preveu un rècord d’inscripcions.

El Club Nàutic Arenys de Mar, juntament amb el Club Nàutic El Balís, el Real Club Náutico de Barcelona i el Reial Club Marítim de Barcelona, formen el Comitè Organitzador de la 45a edició del Campionat Interclubs Trofeu Jordi Vives.
 
Es preveu que enguany sigui rècord d’inscripcions, fins el moment es preveu la més nombrosa dels últims anys amb 31 inscrits, 17 embarcacions en ORC, 9 RI a Dos i 5 RI en solitari.
 
Aquesta edició, que es portarà a terme durant els caps de setmana 7 i 8 i 14 i 15 de març, es navegarà íntegrament en aigües del Club Nàutic El Balís i Club Nàutic Arenys de Mar.
 
La regata està oberta a qualsevol iot de creuer de les classes Solitari i A2 i Grup ORC, així com també hi haurà una classificació anomenada Interclubs-Trofeu Jordi Vives per a equips de tres vaixells amb tripulació del mateix club que no competeixin a la mateixa classe.
 
La regata constarà de 6  proves  programades  per  a  totes  les  classes  ORC  i  4  per  totes les  classes  del  Grup  RI (Reduïdes) i no es navegaran més de dues proves per dia per a les classes ORC i una per a les classes de Reduïda.
 
Durant els dos caps de setmana s’han programat diversos actes socials per tots els armadors i tripulants al CN Arenys de Mar i CN El Balís, respectivament.
 
 
Per a més informació:
<<Regata Interclubs>>

Comparteix