Programa Operatiu Estacional de Seguretat Gregal 2017

Programa Operatiu Estacional de Seguretat Gregal 2017


Poseu consultar els consells de seguretat aquí: http://mossos.gencat.cat/ca/prevencio/consells_de_seguretat/

Per tal de rebre informació preventiva actualitzada:
https://www.facebook.com/mossoscat
https://twitter.com/mossos
https://www.instagram.com/mossoscatalunya/
Enguany la PG-ME té activat el nivell 4 d’alerta per amenaça terrorista. Per aquest motiu, les accions policials que cada any es duen a terme durant aquest període conviuran amb l’increment del recursos policials que es destinen a la prevenció de l’activitat terrorista, amb l’objectiu de garantir al màxim la vostra seguretat i la de la ciutadania en general.
 
La durada d’aquest programa serà del 19/06/2017 al 30/09/2017. Durant aquest període els efectius policials es posaran en contacte amb els gremis, associacions, comerços, establiments d’hostalatge i empreses amb la finalitat de transmetre consells de seguretat i en aquest sentit afavorir l’intercanvi d’informació amb la finalitat de prevenir la comissió de fets delictius.
 
D’altra banda, es posaran en marxa les accions policials concretes dirigides a prevenir la delinqüència i a garantir la seguretat ciutadana en els eixos i superfícies comercials i empresarials així com en l'oci nocturn, la mobilitat (tant per les carreteres com per la xarxa de transports públics i privats), i els espais de pública concurrència en els quals es desenvolupin les activitats específiques d’aquest període.

Informació facilitada per Mossos d'Esquadra
 
 
NO
Comparteix