Taller de vitralls Estralls

Taller de vitralls Estralls

Canet de Mar

Reserves:
Taller Estralls
Tel. 667 47 16 95
vitrallscanet@gmail.com
www.estralls.com

Casa museu Domènech i Montaner
Tel. 93 795 46 15

l'Ajuntament i el taller Estralls, ofereixen la posibilitat de visitar el taller de vitralls modernistes i poder completar així les diferents rutes culturals i turístiques que es poden fer a Canet de Mar.

A Estralls podreu veure el taller de confecció de vitralls emplomats, que és una tècnica tradicional i us explicaran la història del vidre i el vitrall, fent menció especial al vitrall modernista. Hi podreu veure algunes rèpliques de treballs realitzats, així com les eines i la matèria primera que s´utilitza.

A més a més de treballs duts a terme per a cases particulars, els artesans d'Estralls, han restaurat i realitzat els vitralls de la creueria de la Parròquia, de l´Escola Universitària Tècnica de Teixits de Punt, del Santuari de la Misericòrdia, del Castell de Santa Florentina o de la Casa Roura.

La visita al taller dura 30 minuts i té un cost de 2 euros per persona. S'adreça tant al públic en general com a escoles i grups. El nombre mínim per fer la visita és de 10 persones i el màxim és de 20 persones

0
Comparteix