Compromís amb el turisme sostenible

Compromís amb el turisme sostenible

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, compromès amb la sostenibilitat.
El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme aposta per la gestió sostenible com a valor central de la nostra activitat, essent els coordinadors comarcals del projecte de Compromís per a la sostenibilitat turística, impulsat per Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona i per l’altre part per adherir l’entitat al mateix i per vetllar per al desenvolupament sostenible i competitiu de l’activitat turística al Maresme.

És el nostre compromís afrontar els nous reptes i necessitats derivats dels canvis en les tendències i activitats turístiques. Per aquest motiu establim, en la gestió de la nostra activitat turística, el concepte de desenvolupament sostenible com un instrument que relaciona els aspectes socioculturals, mediambientals i econòmics, buscant així tant la satisfacció dels visitants com de la comunitat local. En el marc d’aquest compromís disposem d’una política de turisme responsable i portem a terme tot un seguit de bones pràctiques.

A continuació, es pot consultar els documents resultants de l'aplicació de la Política de Turisme Responsable del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme:
NO
Comparteix