Celler Talcomraja

Celler Talcomraja

Arenys de Munt

Rial Pasqual, 45, Arenys de Munt
www.talcomraja.com
info@talcomraja.com
620174812 Emma (matins)/ 617617180 Joan (tardes)

 

Talcomraja és un celler familiar d'agricultura ecològica, que treballa dues hectàrees de vinya i produeix unes 5.000 ampolles de vi anuals. Un celler petit que treballa la vinya amb amor, que produeix vins singulars.
 
Al celler Talcomrajas s’elaboren vins joves i de criança, blancs, negres rosats i escumosos seguint les pautes de la viticultura ecològica. Per potenciar la sostenibilitat, el celler creu en el treball manual i l’us d’adobs naturals, evitant tot us de pesticides i combustibles fòssils. 

Activitats:

Vinculats amb la Vinya: Passejada a peu pels boscos de Can Sala de Dalt, visita a les vinyes de Plana de Can Sala de Dalt i baixada fins al celler familiar, amb una explicació de com treballem i la manera de viure. Cata variada acompanyada de productes locals artesans. Grups limitats: 2-20 persones. Duració: 2h.

Tast de Marinada: Relaxant passejada a bord de la Marinada navegant pel port d'Arenys de Mar. Explicació d'històries de corsaris, llegendes de Synera i singularitats maresmenques. Degustació final de varis vins. Grups limitats de 5-18 persones. Duració: 1,30h
 

Altres propostes enoturístiques:

Consulteu les activitats enoturístiques al Maresme a l'apartat Enoturisme DO Alella

0
Comparteix