Sabors de Mar i de Munt

Sabors de Mar i de Munt

www.saborsmaresme.cat
La cuina del Maresme és plena de referències al seu paisatge, de serra i de litoral, de pins i de sauló, de brisa i d’ones, de mar i de munt.
 
Sabors de Mar i de Munt és un projecte liderat pel Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme que compta amb el suport del Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu per a posar en valor el patrimoni cultural i gastronòmic del Maresme.
 
Sabors de Mar i de Munt posa al teu abast totes les propostes gastronòmiques que s’acullen als estàndards de qualitat necessaris que garanteixin un producte autèntic, de proximitat, arrelat al patrimoni cultural i amb garanties de  sostenibilitat social, ecològica  i turística. Amb la finalitat de garantir les experiències gastronòmiques més autèntiques i mediterrànies, des del pagès al restaurador, passant per botigues, mercats, llotges i visites. Sabors de Mar i de Munt és garantia de qualitat, de producte de proximitat, de sabors autèntics i mediterranis, arrelats a la nostra cultura i a les nostres tradicions.
 
Et convidem a enamorar-te dels sabors del Maresme que venen de la terra, del mar i de la vinya, a degustar amb intensitat els sabors més autèntics i a posar al cabàs els productes de proximitat i les elaboracions artesanes hereves de les nostres tradicions. 

Descobreix el Maresme a través del gust i enamora’t dels seus sabors!
 
Vols participar en el projecte Sabors de Mar i de Munt?
Si ets un restaurant, botiga de proximitat, productor i obrador d’artesania alimentària, pagès o tens un establiment on es poden fer visites, degustacions, tallers de cuina, etc.. Posa’t en contacte amb nosaltres i incorpora’t al projecte Sabors de Mar i de Munt. Clica aquí.
NO
Els productes del Maresme els pots tastar i comprar per emportar a casa amb la garantia SABORS  de Mar i de Munt
 
El clima suau i la situació privilegiada han fet que el...
Tasta, olora, frega, toca, viu els Sabors de Mar i de Munt!  
 
Diuen que el sauló és el que imprimeix caràcter a les nostres menges. El sauló és al mar i a les hortes del...
Perquè puguis gaudir dels paisatges del Maresme a taula a través del tast, el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha creat un distintiu de singularitat i identitat que es basa en el...
Comparteix