Restaurant l'Escora

Restaurant l'Escora

Pineda de Mar
L’Escora
Platja dels Pins, s/n.
08397 Pineda de Mar
Tel. 649 283 086
www.lescora.com

L'Escora és un dels restaurants que forma part de Sabors de Mar i de Munt i s'està distingit amb el Compromís per a la sostenibilitat turística Biosphere.
De quina manera entenem la cuina?
La nostra cuina és 100% casolana, gens complicada, tot i que trobar la perfecció de les coses simples porta la seva feina també. Des dels plats bàsics amb producte fresc, com una bona fritura de calamar, fins a la sofisticació d’un caldós de llamàntol. I és que la nostra especialitat són els arrossos, que ens situen en el Top ten de la costa catalana pel digital Cuina.cat

Què destacaria de la gastronomia del Maresme?
Tenim una cuina espectacular. La dieta mediterrània és una de les dietes més sanes i reconegudes del món. I el nostre producte és de qualitat, del camp o del mar a la cuina directament. Passant des del millor peix de les llotges, per les carns de Girona, o les meravelloses maduixes de Sant Pol, entre d’altres propostes gastronòmiques.

Ens oferiu un consell culinari?
Dedicació, investigació i respecte amb el que es fa qualsevol plat. L’amor és el millor ingredient que tenim, perquè els nostres clients quedin enamorats.

Per conèixer més a fons el restaurant L'ESCORA, llegiu l'entrevista completa GASTRONOMIA SOSTENIBLE AL MARESME
NO
Comparteix