Restaurant Nou-cents

Restaurant Nou-cents

Mataró
c. El Torrent, 21.
Tel. 937 993 751.
contacte@elnou-cents.restaurant
www.elnou-cents

El Restaurant Nou-cents és un dels restaurants que forma part de Sabors de Mar i de Munt i s'està distingit amb el Compromís per a la sostenibilitat turística Biosphere.
Quines són les especialitats del restaurant?
Cada vegada tenim més plats concrets que ens els venen a buscar. Dels que oferim, cadascun té el seu perfil. I te’ls estimes a tots i cadascun per igual, tot i ser diferents. A mi m’encanta cuinar i sobretot interactuar amb els productes, no per un volum de cassola grossa,  sinó plat a plat, els clients que venen a buscar les elaboracions que has fet. Gaudeixo fent plats de màxima qualitat de la zona. Per exemple, fem servir carn de La Pobla, que considero de proximitat, treballem el producte de temporada si el productor el té! I el Compromís Biosphere és una ajuda.
 
Què destacaria de la gastronomia del Maresme?
 Productes com els pèsols, les mongetes del ganxet o les cireres d’en Roca, els tomàquets madurats a la mata. Ara l’estiu els Lloritos o una escórpora grossa, desespinar-los em fa gaudir de la meva feia. M’agrada molt destacar el consum del peix de la llotja d’Arenys. Això sí, Sempre estem a expenses del que hi ha!
 
Un consell per cuinar.
 Fer-ho amb passió, però amb la perspectiva que dona l’ofici. Has de conèixer els productes i fer la recerca primer. L’important és tenir un bon producte (que al Maresme el tenim!) i semblarà que ets un bon cuiner, he he! Tracta’l i no el maltractis. Un xef que vaig tenir em deia que calia per ser un bon cuiner “Tener un buen producto y no echarlo a perder”.
 
Sempre has de cuinar per realçar el producte, mai per amagar-lo!!

Per conèixer més a fons el restaurant NOU-CENTS, llegiu l'entrevista completa GASTRONOMIA SOSTENIBLE AL MARESME
NO
Comparteix