Personatges il·lustres

 
Domènec Perramon i Torrús

Domènec Perramon va néixer a Canet de Mar l’any 1906. De ben petit, però, la seva família es traslladà a Arenys de Munt, poble que Domènec considerà per sempre més el seu poble. De formació literària autodidacta, ja que Domènec havia estudiat “Comptabilitat en comerç” i “Tecnologia de teixits”, durant la seva joventut va començar a escriure poemes de temàtica amorosa.
Domènec compartí els ideals de llibertat, dignitat i catalanitat de la generació republicana i, en coherència amb el seu ideal, es va fer militant de la Unió Socialista de Catalunya, partit que actuà en coalició amb Esquerra Republicana de Catalunya. Immers en l’ambient cultural de l’època, actuà com a director teatral, publicà la revista “El porró”, col·laborà en nombrosos diaris i revistes i es lliurà plenament al conreu de la poesia. Des de l’any 1929 començà a rebre premis en diferents certàmens literaris.
0

Contingut relacionat

La gran festa de la pagesia catalana tornarà els dies 1 i 2 d’octubre amb un cap de setmana de portes obertes i visites gratuïtes...

Lloc: Riera, plaça de l'Església, plaça de Catalunya
A continuació trobareu un recull dels esdeveniments relacionats amb les Jornades Gastronòmiques de la Maduixa al Maresme:
  • ...
No us perdeu la Diada de la Maduixa d'Arenys de Munt! Durant tot el matí hi haurà diverses activitats per a tothom!
Els restaurants que participen en el Temps de Maduixes en aquesta edició són els següents:
 
ARENYS DE MAR
...

Pàgines

Comparteix