Personatges il·lustres

Personatges il·lustres

Arenys de Munt

 
Domènec Perramon i Torrús

Domènec Perramon va néixer a Canet de Mar l’any 1906. De ben petit, però, la seva família es traslladà a Arenys de Munt, poble que Domènec considerà per sempre més el seu poble. De formació literària autodidacta, ja que Domènec havia estudiat “Comptabilitat en comerç” i “Tecnologia de teixits”, durant la seva joventut va començar a escriure poemes de temàtica amorosa.
Domènec compartí els ideals de llibertat, dignitat i catalanitat de la generació republicana i, en coherència amb el seu ideal, es va fer militant de la Unió Socialista de Catalunya, partit que actuà en coalició amb Esquerra Republicana de Catalunya. Immers en l’ambient cultural de l’època, actuà com a director teatral, publicà la revista “El porró”, col·laborà en nombrosos diaris i revistes i es lliurà plenament al conreu de la poesia. Des de l’any 1929 començà a rebre premis en diferents certàmens literaris.

0

Contingut relacionat

Aquest juliol, com en anys anteriors, es faran caminades d’aproximadament dues hores de durada a la tarda-vespre, guiades per Gaspar Casals.

...

La fira està dedicada a aquesta varietat de cirera tant apreciada per les seves propietats organolèptiques, de carn forta i color groc i vermell,...

Can Xicoy és una granja i formatgeria familiar on es treballa amb productes d'alta qualitat, de proximitat i respectuosos amb l'entorn. Tenen 400...

Pàgines

Comparteix