Per no perdre's

Per no perdre's

Canet de Mar

PRINCIPALS FESTES I FIRES
 
Gener                   
Cavalcada de Reis
Festa dels Tres Tombs
 
Febrer                      
Rues de Carnaval
 
Abril                    
Diada de Sant Jordi
 
Abril – Maig    
Jornades gastronòmiques de la maduixa de la Vallalta
Mostra d’Entitats
 
Maig                     
Aplec de la Creu de Pedracastell
Marxa popular
 
Juny
Re-percussió per l’Odèon (activitats de percussió)
Festa Major Sant Pere i Sant Pau
Musclada popular
Nit Màgica
Cantada d’havaneres
Trobada de Gegants
 
Juliol   
Passejada Nocturna per la història de Canet
Concurs de Pintura Golfa

Juliol – Agost
Festival de Música Clàssica Castell de Santa Florentina
 
Setembre 
Festes de la Mare de Déu de la Misericòrdia
Fira Mercat Modernista 

Octubre           
Jornades gastronòmiques Calamarenys
 
Novembre      
Venda de castanyes pels carrers del poble
 
Desembre   
Fira de Santa Llúcia
 
 
 
JORNADES GASTRONÒMIQUES
Jornades gastronòmiques de la maduixa de la Vallalta (abril – maig)
Jornades gastronòmiques Calamarenys (octubre)
 
 
FIRES I MERCATS
 
FIRA MERCAT MODERNISTA
La Fira Modernista de Canet és una interessant experiència turística i cultural que permet als visitants i als canetencs, viatjar en el temps per reviure durant un cap de setmana de setembre, el Canet de fa cent anys.
El llegat modernista és un dels principals atractius patrimonials i culturals de Canet, sent el seu màxim exponent el genial arquitecte Lluís Domènech i Montaner.
La Fira Modernista és una iniciativa promoguda per l'Ajuntament i l’Associació de Botiguers i Comerciants de Canet, i compta amb la col·laboració d'entitats, associacions, institucions, empreses i establiments del municipi.
Cada any al setembre, ens permet vestir el centre històric d'elements, ambient i figuració completament del segle passat. Donem vida a la població de fa un segle, els carrers es vesteixen de festa, i s'omplen de tota mena d'activitats, amb demostracions d’oficis, artesania, teatralitzacions, música, exposicions, rutes culturals, visites guiades pel patrimoni arquitectònic, espectacles i tallers per infants, animació i cercaviles, comerç al carrer, pintura,  sardanes, gegants, que ens permet reviure l'ambient, els costums, els vestits i l’esperit dels anys del modernisme.
 
FIRA D’ARTESANIA
El primer cap de setmana de cada mes (dissabte i diumenge) es celebra la fira d’artesania a la Plaça Universitat on es poden trobar productes i articles artesans, de regal i alimentació.
 
MERCAT D’INTERCANVI I VENDA DE 2A MÀ
Es realitza un cop cada estació de l’any (gener, abril, juliol i octubre) de 10h a 14h a la Plaça Universitat. El mercat facilita l’intercanvi de joguines, jocs, contes, llibres o objectes de real que no ens fan servei.
 
TROBADES D’INTERCANVI DE PLAQUES DE CAVA
Coincideix temporal i físicament amb el Mercat d’Intercanvi i Venda de 2a mà. A cada trobada es presenta una pirula de la col·lecció Arquitectes i Edificis Modernistes del nostre municipi. Tot comprador és obsequiat amb una placa i cava gentilesa d’Albert Oliva i El Celler Vell.
 
PLAÇA MERCAT
Ubicat al vell mig de la població, a la Riera Buscarons, en un edifici construït el 1932, hi trobem parades de tot tipus d’aliments, especialment fresc, com fruites i verdures, carn i peix.
 
MERCAT SETMANAL
Tots els dimecres al matí
 

Per a més informació entreu a la pàgina web de l’Ajuntament www.canetdemar.cat/portada.php  a l’agenda estan actualitzades les activitats que tenim constància que es faran.
 
 
ESPAIS NATURALS
 
Platges i Passeig Marítim 
afegir en el text existent que ens vàreu enviar el següent text:

La platja de Canet ofereix diversos serveis, com dutxes, lavabos públics, passarel·les, accessos per cadira de rodes, lloc de socors, canal d’entrada i sortida d’embarcacions, vehicle de salvament,...
 
El Passeig Marítim recorra la façana litoral enllaçant amb la població veïna d’Arenys de Mar. Les palmeres i la vegetació mediterrània el converteixen en un espai agradable per passejar a peu o en bicicleta, gaudir de la zona infantil, del circuit d’exercici físic i el de salut o espai lúdic per a la gent gran. Durant tot l’any s’ofereix servei de restauració que durant els mesos d’estiu s’amplia amb la presència de guinguetes “xiringuitos”.
 
Entreu a la pàgina web de turisme de l’Ajuntament www.canetdemar.cat/ambit.php?id=54

0

Contingut relacionat

EL ROLLO GOURMET

Carrer pas d'en Marges, 8  baix
https://www....

Localització: Casa Museu. Xamfrà rieres Buscarons i Gavarra. Canet de Mar.
Horari: De 11 h a 12.30 h
...

Per tal de donar continuïtat a la 13a edició de la Fira Modernista de Canet de Mar es fa una aposta ferma per tal de divulgar el patrimoni de la...

Ales 18h - Cementiri municipal, Carrer Sant Marc

Visita comentada als panteons modernistes del cementiri municipal de Canet de Mar.

...

Ruta pel patrimoni modernista. Passejades d'estiu per Canet de Mar tots els dissabtes de Juliol i Agost a les 18h. (Cal cita prèvia ja que els...

Pàgines

Comparteix