El Masnou cinematogràfic

El Masnou cinematogràfic

El Masnou
El Masnou està adscrit a la Maresme Film Commission

Veure localitzacions aquí


 
Alguns dels rodatges més famosos han estat:

La Mala Educación
Any 2003
Director Pedro Almodóvar
Fitxa artística Gael García Bernal, Javier Cámara, Fele Martínez, Daniel Giménez Cacho, Fran Boira, Alberto Ferreiro, Leonor Watling, Lluís Homar.
Sinopsi Dos nens, Ignacio i Enrique, coneixen l'amor, el cinema i la por en una escola religiosa a començaments dels anys 60. El Pare Manolo, director de l'escola i professor de literatura, és testimoni i part d'aquests descobriments.
Productora El Deseo
Localitzacions Alella (Escoles Pies), Riu Fluvià, Pineda de Mar (Pastisseria Mallol, Hotel Mercè), Masnou (Teatre Casino), Molins de Rei (Cinema La Joventut Catòlica, Teatre El Foment).
 
 
Dictado
Any 2010
Director Antonio Chavarrías
Fitxa artística Juan Diego Botto, Bárbara Lennie, Mágica Pérez, Nora Navas, Ágata Roca, Marc Rodríguez i Monti Castiñeiras.
Sinopsi Julia només té 7 anys i acaba de quedar-se òrfena, poc temps després és acollida en tutela per la Laura i en Daniel, una amic de la infància del seu pare. La convivència amb la nena va fent que en Daniel es vagi sentint desplaçat, el seu malestar augmenta quan comença a veure com amenaces algunes de les accions de la nena. La idea de que la Júlia és una reencarnació el mal comença a turmentar-lo sense que la Laura trobi la forma d’ajudar-lo
Productora Oberon Cinematrográfica
Localitzacions Casa del Marquès
 
 
 
NO

Contingut relacionat

Veniu amb els vostres amics i família i apunteu-vos a les activitats com:
-NAVEGACIÓ A VELA 
-SORTIDES EN PADDLE SURF  ...
Dates : Diumenge 19 de març, de 10 h a 14h
Lloc de trobada: Les gangues al carrer de Sant Miquel
Contacte per a més informació: La...
Ballada nocturna amb música en viu, una festa amb el millor swing per compartir amb tots aquells amb ganes de ballar i escoltar bona música en...
Us convidem a una emocionant i enriquidora passejada pels carrers,
edificis i racons més sorprenents de la vila del Masnou. La passejada...

Pàgines

Comparteix