Personatges il·lustres

Personatges il·lustres

Montgat

Silvia Dominguez > nascuda l’any 1987 a Montgat, és jugadora professional de bàsquet. Ha estat convocada en diverses ocasions per participar amb la Selecció Absoluta de Bàsquet d’Espanya.
 
Marián Aguilera > va néixer a Montgat l’any 1977. Fou la encarregada de rebre el fic olímpic a la seva arribada a Empúries des de Grècia en els actes previs al recorregut de la torxa per tot el país (JJ.OO. de Barcelona 1992). Ha participat en diverses series de televisió, cinema i teatre.
 
Mara Solaz > nascuda a Montgat l’any 1976, compta amb una gran experiència en el mon teatral. També ha participat en diverses series de televisió, tant catalanes com espanyoles, i en cinema.
 
Emma Ros > nascuda a Montgat, ha dedicat la major part de la seva carrera literària als llibres infantils en llengua catalana. El 2009 va escriure En tierra de dioses i el 2012 La sacerdotisa de la luna.
 
Joan Dalmau Comas > nascut l’any 1924 a Montgat, i conegut com ‘El Gato’, fou jugar professional de bàsquet. Des de l’any 1947 va ser internacional amb Espanya. L’any 1950 disputà el Primer Mundial a Argentina amb la Selecció espanyola. Joan Dalmau va desenvolupar tota la seva carrer esportiva a l’equip de la seva ciutat natal, la Unió Esportiva Montgat, rebutjant les propostes per fitxar pels millors clubs de l’època.
 

0

Contingut relacionat

RESTAURANT EL MIRALL

Carrer del Mar 35
https://www.facebook.com/...

Divendres 2 d'octubre

L'espectacle "Absurd" de Circ Vermut 

a les 17:30h al Parc de la Riera d'en Font.

...

Activitats pedagògiques per a les escoles i instituts! Parcs, visites als museus, excursions, escoles de natura, activitats lúdiques, etc!

Temps: 2 h 52 min
Distància: 8,2 km
Dificultat: Mitjana
...

Venda de llibres i roses
12:00 h ballada de sardanes
 
Plaça Mallorquines
Montgat

Pàgines

Comparteix