Curiositats

Curiositats

Santa Susanna

Santa Susanna disposa de l’únic Centre BTT del Maresme: El Centre BTT Santa Susanna- Montnegre ofereix la possibilitat de viure la natura en primera persona i descobrir així, tot pedalant, el Parc Montnegre- Corredor. El Centre BTT proporciona al visitant informació sobre un seguit de rutes (més de 90 km) a realitzar pels voltants de la vila amb bicicleta de muntanya. Al punt d’acolliment us ofereixen tot un seguit de serveis: lloguer de bicicletes, per a totes les edats , servei de guia, bar, taller- botiga amb recanvis,... Punt d’acolliment del Centre BTT situat a l’Avinguda del Mar, s/n. Tel. 93 767 90 08.
 
Santa Susanna disposa d’una de les set Estacions Nàutiques de tota Catalunya:
Per a la pràctica de turisme actiu al mar, l’Estació Nàutica de Santa Susanna ofereix un gran nombre d’activitats, com les que es poden practicar a la Base Nàutica, a més d’allotjament i d’altres activitats complementàries, com excursions a la Costa Brava i a la Costa de Barcelona- Maresme amb creuers de l’empresa Dofi Jet Boats i xàrters d’una o varies persones.
La Base Nàutica, situada a la platja de les Dunes, és la millor manera de gaudir de la platja i el mar, ja que compta amb un espai recreatiu per gaudir d’activitats nàutiques durant el temps de lleure, com: vela, windsurf, snorkeling, esquí nàutic, ski bus, motonàutica, parasailing, piragüisme, kite-surf i caiac. A més d’oferir-se  serveis d’escola de vela, formació, sortides amb monitor i espais d’activitat amb monitor per als més petits.
 
Santa Susanna impulsora del primer i únic Festival Nacional dedicat a William Shakespeare: Des del 2003 fins al 2008 es va realitzar i impulsar a Santa Susanna el primer i únic festival nacional que uneix la dansa, la música, el teatre i el cinema a propòsit d’aquest insigne dramaturg. Al llarg de deu dies William Shakespeare revivia i impregnava amb les seves genials obres diversos racons de Santa Susanna, majoritàriament a la Masia de Can Ratés. El municipi es convertia en un centre indispensable per a tots els afeccionats al bon teatre gràcies a la participació de reconegudes companyies nacionals i estrangeres.
 
Santa Susanna Capital Mundial del Fitness: El municipi de Santa Susanna va esdevenir durant anys la Capital Mundial del Fitness, gràcies a la realització del Campionat Mundial, en les diferents categories femenines i masculines, tot atraient puntualment durant la tercera setmana del mes de setembre més de 200 atletes d’arreu d’Europa disposats a endur-se algun dels títols en joc. D’ entre tots, però, destacava el Campionat Mundial de Fitness Femení IFBB, que englobava 174 federacions nacionals. Les competicions es retransmetien a través de televisions i premsa especialitzada.

0

Contingut relacionat

Santa Susanna serà la seu dels primers Fitness Sports Games, que es diputaran el primer cap de setmana de juliol, de l’1 al 4. Es tracta d’una...

El Festival Familiar del Solstici de Santa Susanna torna aquest proper mes de juny. Els dies 25 i 26 es farà una nova edició d’aquest festival a...

El nostre objectiu principalment és fer gaudir a el màxim als nostres clients, oferint una experiència inoblidable conduint un quad.

...

Campionat europeu sènior, junior i màster de Bodybuilding i fitness.

Hora: 13 de maig a les 10:00h i 17 de maig a les 20:00h
 

El Forest Escape a diferència dels clàssics Room Escape, es juga a l'aire lliure. En aquest cas al bosc. És un joc d'aventura en plena natura en...

Pàgines

Comparteix