Barbacoes La Flama Canyamars

Barbacoes La Flama Canyamars

Dosrius
Barbacoes La Flama Canyamars et permet gaudir de bons moments en plena natura. 
La Flama Canyamars està situada al municipi de Dosrius (Maresme), en ple Parc del Montnegre i el Corredor, envoltada d'una gran diversitat de naturalesa i tranquil•litat. Estem a 44 Km de Barcelona i 1 Km del nucli urbà més pròxim .
 
Oferim 12 parcel·les individuals de 100m2 amb barbacoa, taules, bancs, cafetera... per a tot el dia. Inclòs en el preu tindràs llenya, pastilla ecològica per encendre, graella i pica amb aigua corrent, a més de l'opció de comprar carbó (3.5€). Un indret on gaudiràs passant el dia enmig del bosc en contacte amb la natura i l'aire lliure.  
 
La Flama Canyamars està oberta a tots els públics disposats a passar un dia enmig de la naturalesa. Pots realitzar la teva festa d'aniversari, dinars d'empresa, menjars familiars, comiats de solter/a, etc. Sempre amb reserva prèvia.  

És un espai únic enmig de la naturalesa d'uns 20.000 m2 d’extensió. Hi podràs trobar el teu propi espai individual per passar-hi tot el dia. També disposem d'un gran parc infantil i un camp de futbol per als més petits. 
 
 
 
Preus:
Preu mínim per espai 36€ (6 persones)
  • Adult major de 12 anys: 6€
  • Nen fins a 11 anys: 4€
  • Menors de 3 anys: gratuït
 
  • Horari:  (dissabtes, diumenges i festius) 
  • Octubre-Març → 10:00h-18:00H 
    Abril-Setembre → 10:00h-19:00H   
Per reservar trucar el telf. 615113105

www.laflamacanyamars.com

Can Sarrà, 7 - 08318 Canyamars 

Reserves entre setmana a consultar.  
NO
Comparteix