SL-C 96 El Rocar

SL-C 96 El Rocar

Alella
Montgat
Tiana

Temps: 2 h 52 min
Distància: 8,2 km
Dificultat: Mitjana
Activitat: Senderisme​

Punt d'inici: parc de l'antic camp de futbol de Tiana.

Itinerari circular, senyalitzat com a sender local (blanc sobre verd), que recorre per pistes i corriols, la part oriental del municipi de Tiana , el carener del Rocar i els voltants de l'ermita Mare de Déu de l'Alegria. És en l'entorn d'aquesta ermita on s'hauria situat el nucli romà de Villa Tiziana, origen de la vila de Tiana, i que encara avui conté un conjunt de bells i poderosos masos. El camí tanscorre per entre boscos de pi pinyer, vinyes i camps de conreu, un suau paisatge mediterrani amb algun tram de pendent pronunciada. Un agradable passeig rural al costat mateix de la conurbació barcelonina. 

Com arribar: L'itinerari s'inicia al parc del'antic camp de futbol de Tiana, al costat del passeig de la Vilesa. S'hi arriba per la carretera BV-5008 de Tiana. Si s'entra pel sud de la vila serà per la sortida 23 de la B-20 o bé es pot entrar pel nord venint de la B500 o carretera de la Conreria.

Transport públic: Autobús B29 (Badalona-Tiana) amb accés des de la parada de metro Pep Ventura a Badalona o l'estació de tren de rodalies de Montgat. B34 i B35 (Montgat-Tiana) amb accés des de l'estació de tren de rodalies de Montgat.

Consulta el mapa de l'itinerari a: www.parcs.diba.cat

 

1
Comparteix