Nautic Ocean

Nautic Ocean

Tiana
Can Bruguera, 3-5 Esc. B Bajos 3ª 08391
Tiana (Barcelona)
Tel: +34 93 113 84 52
Mòb. +34 656 85 67 39
https://www.nauticocean.com/
info@nauticocean.com

Empresa que ofereix sortides amb vaixell. Són una agència de viatges especialitzada i organitzen sortides en veler o embarcació a motor en diferents modalitats i destinacions del món. Pots participar com a tripulant en un dels grups de Nautic Ocean o gaudir de plans a mida per navegar amb la parella o en família. 

Entre les seves activitats destacades al Maresme hi trobem:

Un viatge al mar a través de les estrelles

Una proposta de navegació nocturna per gaudir de la navegació i l'astronomia. Les sortides es fan des del port del Masnou, en una embarcació ràpica i còmoda, capaç d'assolir puntes de velocitat superiors als 40 nusos per hora. S'inissia la travessia uns instants abans de la posta de sol, per gaudir del crepuscle vespertí abans d'arribar mar endins a observar el cel nocturn, lliure de contaminació lumínica. 

Ocupació màxima per aquesta activitat: 8/10 persones + Capità.

Durada: 2 hores

Sortida en embarcació semirrígida a Barcelona

Aquesta activitat proposa una sortida amb embarcació motora semirrígida per gaudir de la costa del Maresme, de Barcelona o la Costa Brava. Les sortides es fan des del Port del Masnou.

Amb una navegació ràpida però molt segura, «Urania», aquesta preciosa embarcació semirígida fa gairebé 8 metres d’eslora, i té motor Yamaha 250 cv V6.

Durada: Es pot llogar l’embarcació des de mig dia (4 hores) o dia complet (8 hores). El punt de sortida és el port del Masnou.

Ocupació: La capacitat màxima de l’embarcació es de 14 persones.

NO
Comparteix