Festa Major de la Minerva

De dijous 23 setembre 2021 a diumenge 26 setembre 2021

Festa Major de la Minerva

Calella

http://www.calella.cat/
Tel. 93 766 30 30

Calella ha organitzat un programa d’activitats per a la Festa Major de la Minerva 2021, que se celebrarà del 22 al 26 de setembre. Suu, Oques Grasses i els Amics de les Arts són els caps de cartell d’una programació que torna a contemplar la presència de públic als concerts, que se celebraran a l’envelat de la platja.

Enguany, el pregó anirà a càrrec del Dr. Joan Guix, escollit per la seva llarga trajectòria professional així com per haver viscut la pandèmia des de primera línia de foc. Aquest pregó pretén retre homenatge a totes les dones i homes del sector sanitari que han fet i fan un treball incansable cada dia. Durant l’acte, tothom podrà gaudir de la presència de tots els Gegants de la ciutat,d’un pilar de quatre dels Castellers de l’Alt Maresme, els Maduixots, i de focs artificials des del terrat de l’Ajuntament Vell anunciant l’inici de les festes.

Les entrades per a tots els concerts i espectacles es podran comprar a partir d’avui a les 17.00 h, a través del web www.entrapolis.com, i a les 18.00 h, de manera física, a la taquilla de la Sala Mozart.

Podeu consultar el programa aquí

Comparteix