Visita guiada Torre de Guaita Can Valls

diumenge 28 novembre 2021

Visita guiada Torre de Guaita Can Valls

Sant Vicenç de Montalt

L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha programat una nova jornada de visites guiades a la Torre de Can Valls, l’últim vestigi de la masia, ja desapareguda, que havia acollit la casa convent dels Germans Gabrielistes. La torre es podrà visitar el diumege 28 de novembre, amb reserva d'hora, en els següents torns (10 persones per torn): 11:00 h, 11:30 h, 12:00 h i 12:30 h. El preu de la visita és de 2 euros.

Podeu fer la reserva i el pagament del 18 al 25 de novembre a través d'aquest ENLLAÇ. 
(El dia de la visita caldrà portar el comprovant de pagament)

La  Torre de Can Valls és una torre de defensa inclosa a l'Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya.  La seva ubicació, a l’entorn natural del parc dels Germans Gabrielistes, i el bon estat de conservació exterior permeten apreciar clarament les parts bàsiques de les torres de guaita: el talús, la porta, la finestra, els matacans, els merlets i la corsera.

L’any 2019 es van dur a terme unes obres de restauració de la torre amb l’objectiu de recuperar el seu aspecte interior, habilitant-hi una escala per fer-la accessible i convertir-la en un mirador, des d’on es poden veure unes vistes espectaculars.

Comparteix