9a edició de la Ruta Gastronòmica de Cabrils

De dissabte 12 novembre 2022 a dimecres 10 maig 2023

9a edició de la Ruta Gastronòmica de Cabrils

Cabrils
 9a Ruta Gastronòmica de Cabrils
Del 12 de novembre de 2022 fins al 10 de maig de 2023
L’Associació d’Hostalers de Cabrils posa en marxa la 9a edició de la Ruta Gastronòmica de Cabrils amb el lema “De Bona Pasta".  Els establiments participants  serviran les seves propostes amb la pasta com producte estrella.
La ruta vol promoure els establiments i la gastronomia de Cabrils, amb una llarga tradició hostalera i tot un referent a Catalunya per la seva gastronomia de qualitat, avalada amb el segell de #VilaGastronòmica.
 
La durada de la ruta va del 12 de novembre 2022 fins al 10 de maig del 2023.  Durant aquest període, els restaurants participants serviran la seva proposta gastronòmica amb la pasta com protagonista. Plats plens de creativitat, varietat i qualitat amb el segell personal de cada establiment.  A més aquests plats tenen un compromís amb l’Associació Familiar de Nens del Maresme amb càncer Mariona:  1 € de cada plat de pasta anirà destinat a ells.
 
Els restaurants participants en la ruta són: Ca L’Estrany, Can Rin, La Concòrdia,  L’Hostal de la Plaça, Il Forno di Papá, L´Hort Cabrils, Nou Gras i Sal i Pebre.
 
Propostes gastronòmiques dels establiments participants
 
La 9a Ruta Gastronòmica de Cabrils arrenca amb una variada selecció de delicioses i exquisides propostes culinàries i de gran qualitat amb la pasta com ingredient principal de la ruta.
- Ca L’Estrany:  Rigatoni italià amb crema de mascarpone, marisc, gules a l’allet i aroma d’alfàbrega.
- Can Rin:  Raviolis de galta de vedella amb la seva salsa, poma i parmesà.
- La Concòrdia: Ravioli cruixent  farcit de gambes i pera amb salsa de miso i teriyaki.
- L’Hostal de la Plaça: Canelons de verdures.
- Il Forno di Papá: Tallarines amb gambes, carabassó i botarga.
- L´Hort Cabrils: Ravioli de ceps i gamba vermella amb el suc del seu cap.
- Nou Gras: Caneló de rostit amb beixamel de bolets tofonada i suc de rostit.
- Sal i Pebre: Pasta fresca farcida de formatges amb pesto.
 
Ca L´Estrany
El restaurant Ca L’Estrany és una masia del segle XV totalment reformada, alhora que conserva els valors d’identitat de l’antiga casa. El referent d’aquest restaurant, des dels seus inicis, ha estat l’afecte i el respecte pel producte que s’hi ofereix. Per això, seleccionen el millor producte de la comarca del Maresme com el pèsol, la patata, la fava, el maduixot i moltíssims més. Tot un referent de la comarca, inclòs en les millors guies mundials, tal com la prestigiosa Guia Michelin.
https://calestrany.com  @cal_estrany
Plat de la ruta:  Rigatoni italià amb crema de mascarpone, marisc, gules a l’allet i aroma d’alfàbrega.
 
Can Rin
Can Rin ofereix nova cuina catalana marcadament mediterrània i oberta a sabors d'altres cultures culinàries, respectant l´estacionalitat dels productes. El restaurant està ubicat en una antiga casa senyorial de principis del segle XIX, i disposa d’una gran terrassa-jardí per a qualsevol moment del dia. Terrasseta, solet i bon rollo!
https://canrin.net/ @restaurantcanrin
Plat de la ruta:  Raviolis de galta de vedella amb la seva salsa, poma i parmesà.
 
La Concòrdia
La Concòrdia elaboren cuina tradicional amb productes de la terra. A la seva terrassa és pot degustar la seva àmplia carta de vins i còctels, tastar les seves irresistibles hamburgueses, compartir les seves tapes o degustar els plats elaborats amb productes de temporada.
http://restaurantlaconcordia.com/  @laconcordiacabrils
Plat de la ruta:  Ravioli cruixent  farcit de gambes i pera amb salsa de miso i teriyaki.
 
Hostal de la Plaça  
La cuina de L’Hostal de la Plaça es basa en receptes de la gastronomia tradicional catalana, amb preparacions modernes, fetes amb productes d’altíssima qualitat, de proximitat i de temporada. Els plats de la carta han estat escollits amb molta cura i tenint en compte l’estacionalitat dels ingredients, els productors locals i de proximitat i el conjunt de sabors que evoquen.
https://www.hostaldecabrils.com/ @hostaldecabrils
Plat de la ruta:   Canelons de verdures.
 
Il Forno de Papá
La pizzeria ristoranteIl Forno de Papá, està ubicat al Club de Tenis la Llobera, un entorn ideal per fruir de la natura i l´esport. A la seva carta es pot gaudir tant d´una cuina Italiana com mediterrània. Les masses estan elaborades amb farines de cereals i cuinades al forn de llenya i les pastes són fresques. A més, disposen d´una barbacoa per cuinar tota classe de carn a la brasa.
https://il-forno-di-papa.negocio.site/  
Plat de la ruta:  Tallarines amb gambes, carabassó i botarga.
 
L´Hort Cabrils
L’Hort Cabrils és un multiespai gastronòmic dins un entorn privilegiat a una masia restaurada del segle XVI, que combina tres restaurants en un (La Pizzeria de l’Hort, Restaurant Tempo i L’Hort Banquets)  i un Lounge Club (Down Tempo) on fer una copa amb bona companyia i bona música.
https://www.hort.cat/es/ @hortcabrils
Plat de la ruta:  Ravioli de ceps i gamba vermella amb el suc del seu cap. 
 
Nou Gras
El restaurant Nou Gras es defineix com “Estil, gust, gastronomia en estar pur i molta diversió”. 
Creativitat, dedicació i experiència s'uneixen per a fusionar cuina tradicional catalana amb productes de proximitat i de primera qualitat creant una experiència gastronòmica pròxima i familiar. Plats tradicionals i de disseny amb especial atenció a la brasa.
https://nougras.es/  @nougrasrestaurant
Plat de la ruta: Caneló de rostit amb beixamel de bolets tofonada i suc de rostit.
 
Sal i Pebre
El restaurant Sal i Pebre ofereix cuina tradicional i de mercat amb una selecció dels millors productes de proximitat.  Menús, carta i una gran varietat de tapes que canvien segons la temporada. Plats d'ara i d'abans, típics d'aquí i d'altres llocs i amb un toc avantguardista.  
www.salipebre.es @restaurantsalipebre
Plat de la ruta:  Pasta fresca farcida de formatges amb pesto.
 
 
L’Associació d’Hostalers de Cabrils
L’Associació d’Hostalers de Cabrils és una entitat amb més de 20 anys d’història, que es va crear amb l’objectiu de promoure i dinamitzar la gastronomia local d’alta qualitat. Actualment, està representada per deu establiments amb personalitat pròpia: els restaurants L'Hort Cabrils, Can RinLa ConcòrdiaLa MossegadaSal i PebreIl Forno di Papá, Ca l'Estrany i Nou Gras i els hotels amb restaurant, Hotel Mas de Baix i  L'Hostal de la Plaça. Tots ells amb un objectiu en comú: la promoció de la cultura gastronòmica local i dels productes autòctons (molt valorats a dins i fora de Catalunya) i el foment del turisme gastronòmic català de qualitat.
 
Durant tot l’any, l’Associació duu a terme una important tasca de promoció i dinamització de l’hostaleria organitzant, participant o fomentant iniciatives populars i professionals, moltes de les quals s’han convertit en cites ineludibles del sector.  
 
Dades pràctiques de la Ruta:
Dates:  Del 12 de novembre al 10 de maig.
Horari: Cada dia en els horaris habituals de servei a cada restaurant.
Restaurants participants: Ca L’Estrany, Can Rin, Il Forno di Papá, La Concòrdia, L´Hort Cabrils, L’Hostal de la Plaça, Nou Gras i Sal i Pebre.  
Solidaritat: 1 € de cada plat anirà destinat a l´Associació Mariona (Associació Familiar de Nens del Maresme amb càncer). 
Patrocinadors: Font Vella  (https://fontvella.es) i Fagem /  Col·laborador: Lot del Maresme (https://lotdelmaresme.cat/es/inico/

 
Comparteix