NEM - Negoci Empresa Mataró organitza la quarta edició de l'esdeveniment Masterxef

dissabte 18 març 2023

NEM - Negoci Empresa Mataró organitza la quarta edició de l'esdeveniment Masterxef

Mataró
El proper dissabte 18 de març al mercat de la Plaça Gran. Aquest esdeveniment està dissenyat per a pares i nens, oferint una experiència divertida i educativa per a tota la família.
Els participants tindran l'oportunitat de fer una coca artesana vegetariana amb productes del mercat, amb la guia d’un monitors especialitzats. A través d'aquesta activitat, els nens aprendran sobre els productes locals i la importància d'una alimentació saludable.
Masterxef ha estat una experiència molt exitosa en anys anteriors, i NEM - Negoci Empresa Mataró està entusiasmat per repetir-la aquest any. Aquesta activitat fomenta la relació entre els ciutadans i els negocis locals, alhora que promou una alimentació
saludable i productes KM 0 del mercat.
La quarta edició del Masterxef és una oportunitat per a les famílies per passar temps junts mentre aprenen sobre els productes locals i la importància d'una alimentació saludable. NEM - Negoci Empresa Mataró espera veure molts participants en aquesta edició i anima a tothom a unir-se a aquesta activitat en família.
Per a més informació sobre l'esdeveniment, podeu visitar el lloc web de NEM - Negoci Empresa Mataró www.nem.cat
Comparteix