Estrena de la pel·lícula “Uno Para Todos”, rodada al Maresme

dimecres 16 setembre 2020

Estrena de la pel·lícula “Uno Para Todos”, rodada al Maresme

El proper divendres 18 de setembre s’estrena als cinemes el segon llargmetratge de David Ilundain, amb escenes rodades al Maresme l’estiu de 2019, protagonitzat per David Verdaguer ("Estiu 1993", “10.000 Km”, "Los días que vendrán", entre d’altres). La pel·lícula està produïda per Inicia Films, Fasten Films, A Contracorriente Films, Bolo Audiovisual, Uno para todos AIE i Amalur AIE. 

L’interior de l’Escola Sant Martí d’Arenys de Munt, va ser l’escollida per al rodatge d’una gran part de les escenes de la pel·lícula, que tracta sobre l’assetjament escolar, amb guió de Valentina Viso ("María y los demás") i Coral Cruz ("Incerta Glòria"). 

La Maresme Film Commission va facilitar que el rodatge de la pel·lícula es fes al Maresme, concretament a Arenys de Munt i Sant Andreu de Llavaneres, que hi estan adherides. Potenciant els rodatges a la nostra comarca es promociona el territori i això té un impacte positiu en l’àmbit econòmic però també generant un autèntic reclam turístic a llarg termini.

Sinopsis de “Uno para todos”

Un professor interí assumeix la tasca de ser tutor de sisè de primària en un poble completament desconegut per a ell. Quan descobreix que ha de reintegrar a un alumne malalt a l'aula, es troba amb un problema encara més gran: cap dels seus companys vol que torni a classe.

Comparteix