En marxa la cinquena edició del Calella Film Festival, el festival de cinema del Maresme

dilluns 5 octubre 2020

En marxa la cinquena edició del Calella Film Festival, el festival de cinema del Maresme

Durant tota la setmana,  Calella es converteix en el punt de trobada d’actors, directors emergents i nous projectes audiovisuals. El programa d’actes inclou projeccions, concursos amb palmarès de premis i tallers al voltant del setè art i el món audiovisual.

El Calella Film Festival l’organitza l’Associació Rosebud d’amants del Cinema, amb el suport de l’Ajuntament de Calella, l’Associació Turística de Calella i el patrocini del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, entre d’altres ens i empreses.

El festival, que s’ha consolidat com a punt de trobada entre professionals del sector, omple aquests dies Calella de projeccions i propostes amb el cinema com a protagonista. A banda dels concursos amb seccions oficials, activitats i tallers sobre el món audiovisual, la ciutat esdevé un destacat punt de confluència de talent d’àmbit internacional, comptant amb la presència  de directors emergents.
 
Projeccions i palmarès

El Festival, que en l’edició de l’any passat va comptar amb uns 7.500 espectadors, atorgarà diversos premis. En concret, els trofeus es donaran als guanyadors de les dues categories principals del festival: Low Budget Films i Rosebud Films. Les categories premiades són a la Millor pel·lícula, director, guió, actriu i actor, així com també el Premi del públic. També hi ha un concurs de guió cinematogràfic. D'altra banda, les projeccions es fan a la Sala Mozart de Calella, un espai centenari que ja s’ha convertit en la sala en funcionament més antiga de Catalunya i una de les més antigues de l’Estat.
 
Estrena del documental ‘Camí Lliure’

Una de les projeccions destacades en aquesta cinquena edició, amb especial incidència al Maresme, és l’estrena del documental ‘Camí Lliure’, en la seva primera projecció a Catalunya, el 10 d’octubre a les 21.30 h. Tracta la vida del xef Raül Balam Ruscalleda i de la seva mare, Carme Ruscalleda, noms de referència internacional de la gastronomia maresmenca. D’altra banda, es comptarà amb la presència dels dos reconeguts cuiners.
 
Mesures sanitàries

Segons també destaca l’organització, el Calella Film Festival segueix tots els protocols i mesures de seguretat contra la COVID-19. Amb separacions entre els espectadors un cop es trobin dins del cinema, la mascareta d’us obligatori i desinfecció de la sala entre sessions, entre d’altres mesures.
 
Més informació i programa del festival a:
http://www.calellafilmfestival.com

Comparteix