El Consorci impulsa i difon ‘El Maresme a taula’, directori digital de bars i restaurants que serveixen menjar per emportar i a domicili

divendres 16 octubre 2020

El Consorci impulsa i difon ‘El Maresme a taula’, directori digital de bars i restaurants que serveixen menjar per emportar i a domicili

En el nou context de mesures per lluitar contra la pandèmia de la Covid-19, durant 15 dies bars i restaurants només podran fer lliurament a domicili o s’hi podrà fer la recollida amb cita prèvia. El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha elaborat ‘El Maresme a taula’, un directori digital amb els establiments de la comarca que fan aquest servei, amb l’objectiu de fer-ne la màxima difusió entre la ciutadania.

En aquest nou context, el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha creat un directori de bars i restaurants de la comarca que durant aquests dies faran el servei de lliurament a domicili o en el qual s’hi podrà fer la recollida amb cita prèvia.

Tots els establiments de la comarca que vulguin, poden facilitar les seves dades al Consorci i formar part d’aquest directori, que s’anirà actualitzant amb les noves incorporacions perquè sigui el màxim reflex dels establiments que ofereixen aquests serveis.

D’altra banda, en la línia d’actuacions que ve impulsant l’ens per promoure i dinamitzar el turisme i l’hostaleria a la comarca, també es promourà la difusió del directori a través de tots els canals de comunicació de què es disposa, amb l’objectiu que la informació arribi al màxim potencial de ciutadans.

El president del Consorci, Joaquim Arnó, explica que “des del primer instant de la pandèmia hem treballat amb tots els recursos per donar el màxim suport al sector al Maresme. Són els moments més difícils que recordem. La situació és canviant i molt difícil. I ens hem d’anar adaptant segons les circumstàncies, sempre donant el màxim suport possible al sector”.

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme va desplegar durant els moments inicials de la pandèmia una bateria d’activitats que van estar destinades a donar visibilitat, suport i assessorament al sector, molt colpejat pels efectes de la Covid-19.

“Les afectacions al conjunt de la societat i en particular al sector de l’hostaleria i el turisme són molt dures, com sap i pateix especialment tothom que ha d’obrir el seu establiment cada dia amb la incertesa.  Des del Consorci, entenent l’extremada dificultat de la situació, estarem al costat del sector a la comarca amb tots els nostres recursos, fins que ens en podem sortir”, assegura Arnó,
 
Enllaç del directori digital:
https://www.costadebarcelonamaresme.cat/ca/gastronomia/el-maresme-taula

Comparteix