El Consorci de Promoció Turística impulsa una campanya de Nadal posant en valor els atractius del Maresme

dijous 10 Desembre 2020

El Consorci de Promoció Turística impulsa una campanya de Nadal posant en valor els atractius del Maresme

S’ha enregistrat un vídeo a través del qual es pot aconseguir una carta personalitzada dels Reis Mags, alhora que s’incideix també en tot el potencial i atractius comercials del territori.

El cicle de Nadal i Reis és un dels més esperats, malgrat enguany vingui marcat per les circumstàncies excepcionals d’aquest temps de pandèmia. Moments de celebracions tradicionals i àpats amb familiars i amics, que s’entrellacen amb una època amb molt de pes comercial, en la qual els carrers es vesteixen de festes i llums. I els regals i obsequis prenen més protagonisme que mai.

En aquests dies de festes tan esperades pels petits com pels grans, el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme impulsa una Campanya de Nadal, 'Il·lusionat al Maresme, un regal per a petits i grans!', en el marc de la celebració dels Reis, amb l’inici del nou any, perquè arribi novament amb força tota la seva il·lusió i màgia als infants.

La Campanya s’ha plantejat a partir de dues parts

Una primera en la qual un patge reial, a través d’un vídeo, convida a les famílies perquè omplin un formulari que permetrà que els nens i nenes rebin una carta personalitzada de Ses Majestats. La data límit que tenen per fer-ho és el dia 3 de gener. 

I una segona part de la campanya, que es desenvoluparà el dia 4 de gener, quan qui ho hagi sol·licitat rebrà un correu electrònic amb la carta personalitzada dels Reis Mags. 

Una clara aposta pel territori

La Campanya que impulsa el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme vol posar en valor molt especialment el ric teixit d’establiments comercials del territori, on s’hi pot trobar la més diversificada tipologia de regals per a petits i grans. I alhora, incidir en què el Maresme és el millor lloc, tant per tots els atractius turístics de temporada que proposa com per visitar-lo tot l’any.
 
Afavorir el consum de proximitat

Aquest any el temps sembla moure’s a una velocitat diferent. Però ens ha permès valorar molt més les petites coses, conèixer el nostre entorn més proper i gaudir del moment.

Les nostres preferències de consum també han canviat. Les compres per internet han augmentat i el petit comerç s’ha hagut de reinventar. Aquestes festes de Nadal no deixeu escapar l’oportunitat d’accedir a les vostres compres des de la proximitat. D’aquesta manera, ajudareu als vostres veïns i veïnes, que amb molt d’esforç estan donant el millor de si mateixos en aquests moments tan difícils. I amb aquest petit gest, també regaleu proximitat, sostenibilitat i en definitiva, productes creats amb molta estima, mentre contribuïu a vertebrar els veïnats dels municipis del Maresme, que sense teixit comercial, perdrien molta de la seva força.

I precisament, a la comarca tenim molts i importants eixos comercials municipals. Sí, al teu poble també! Acosteu-vos-hi, passegeu-hi i podreu trobar-hi inspiració i aconseguir, alhora, aquells regals més especials per als vostres éssers estimats.

Ajudem al petit comerç! És un senzill esforç que contribueix al benefici de totes i tots.
 
Trobareu el vídeo i el formulari al següent enllaç:
https://www.costadebarcelonamaresme.cat/ca/reis

Comparteix