El Consorci de Promoció Turística coorganitza una sessió sobre seguretat a internet dirigida al sector turístic

divendres 26 març 2021

El Consorci de Promoció Turística coorganitza una sessió sobre seguretat a internet dirigida al sector turístic

La Unitat de Cibercrim dels Mossos d’Esquadra va impartir la conferència.

El sector turístic ha gaudit d’una sessió telemàtica sobre seguretat a internet que han organitzat conjuntament el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, l’àrea de Turisme del Consell Comarcal del Vallès Oriental i l’àrea de Turisme del Consell Comarcal del Vallès Occidental. La xerrada ha estat impartida per la Unitat de Cibercrim de la Regió Policial Metropolitana Nord dels Mossos d’Esquadra.

La sessió va tenir lloc aquest dilluns 22 de març. Ha estat una prova pilot, ja que no s’havia fet cap, fins ara, d’aquesta temàtica via online. Ha tingut una molt bona acollida entre els assistents per la seva gran utilitat. I és que les tecnologies formen part del nostre dia a dia, s’han adaptat a les nostres vides i pràcticament no podem viure sense elles. Per això, saber navegar amb seguretat és primordial.

La xerrada va ser totalment personalitzada, preparada en base a les qüestions que el mateix sector va formular amb anterioritat. També van poder resoldre els dubtes que se’ls plantejaven durant la sessió.

La destinació Costa Barcelona Maresme, distingida amb el Compromís per la Sostenibilitat Turística Biosphere, vetlla perquè els visitants, els residents i les empreses puguin gaudir de la destinació d'una manera equilibrada amb l'entorn i en línia amb un turisme sostenible. Així doncs, entre d'altres línies d'actuació, el Consorci de Promoció Turística del Maresme treballa per dotar als professionals del sector turístic d'eines que permetin fer del Maresme una destinació segura per a tots els actors que la componen, també a internet.

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme posa a disposició del sector turístic diverses formacions de forma periòdica. En són exemples els tallers de turisme i de reputació online que es poden trobar en aquest enllaç.
 
 

Comparteix