Les platges, símbol del Maresme

dimarts 17 agost 2021

Les platges, símbol del Maresme

Gaudeix de l’estiu als paisatges naturals de la costa de la comarca: banyant-te al mar Mediterrani, prenent el sol a les platges d’algun dels 16 municipis costaners o participant en esports nàutics.

Un dels principals atractius del Maresme, tant per a turistes com per a residents, són les magnífiques platges que caracteritzen els 16 pobles costaners de la comarca. 

Es pot triar entre les extenses platges de sorra daurada o les petites cales rocoses de sorra blanca, són dues magnífiques opcions per passar una estona inoblidable. 52 quilòmetres de litoral en el que podem fer parada per posar la tovallola i fer un bany. Les platges de la comarca es caracteritzen principalment per la qualitat de les seves aigües, la qual cosa fa que el Maresme compti amb deu platges amb el distintiu de bandera blava, tres amb la Q de qualitat turística i una desena més amb el segell per la sostenibilitat turística Compromís Biosphere.
El clima suau i els dies assolellats durant tot l’any propicien que el litoral del Maresme es converteixi en un perfecte escenari per a la pràctica d’esports nàutics i un ampli ventall d’activitats com el submarinisme, la pesca, el paddle surf o el caiac, a més de ser tot un espectacle a la vista. Pots escollir des de Montgat fins a Malgrat de Mar, totes les platges de la comarca són fantàstiques opcions per passar un dia de descans o fent les millors activitats nàutiques.

A més, moltes d’elles compten amb serveis complementaris per fer més agradable la teva estada, com lavabos, dutxes, aparcaments per bicicletes, passarel·les, punts d’assistència sanitària, lloguer de gandules i para-sols o serveis per persones amb mobilitat reduïda, com cadires, dutxes i lavabos adaptats. També hi ha platges habilitades per anar amb gossos, ja que el Maresme és una comarca que aposta pels animals.

El ritme del Maresme et convidarà a gaudir de la jornada i les seves platges de fàcil accessibilitat i sorra gruixuda, ideals per prendre el sol estirat sobre la tovallola, t’acabaran d’enamorar. I per beure o menjar alguna cosa, també n’hi ha que compten amb guinguetes i restaurants per no haver de deixar l’ambient de mar mentre fem un mos.

Trobareu tots els serveis a la guia de Platges, i també al Google Maps de Platges del Maresme

I finalitzat el dia de platja, què millor que fer una visita a algun dels municipis de la comarca? Plens d’història, de racons emblemàtics i de paisatges que deixen petjada.

Comparteix