El Consorci de Turisme del Maresme renova el web de Maresme Events per captar clients internacionals al sector del turisme MICE

dilluns 23 gener 2023

El Consorci de Turisme del Maresme renova el web de Maresme Events per captar clients internacionals al sector del turisme MICE

Maresme Events és la pàgina web gestionada pel Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme per impulsar el turisme de reunions a la comarca, dirigida tant a agències especialitzades com als professionals del sector, i que ara també inclou la versió en anglès.
Maresme Events renova el disseny de la seva pàgina web. Dos anys després del seu llançament, el portal es consolida com a font de promoció del turisme de reunions a la comarca i busca l’expansió incloent l’anglès amb l’objectiu de captar clients internacionals. També es milloren els filtres de cerca i s’afegeix un nou mòdul de cerca de sales per facilitar l’experiència de l’usuari i que trobi fàcilment l’espai o servei que busca.

Maresme Events és la marca amb la qual el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme impulsa el turisme MICE a la comarca, que és aquell que té a veure amb les reunions, convencions i incentius. La pàgina web va dirigida tant als professionals del Maresme perquè puguin donar visibilitat als seus espais o serveis com al públic final que vulgui organitzar un esdeveniment, reunió o viatge d’incentius.

El portal compta amb un catàleg d’unes 200 empreses que disposen tant d’espais com serveis, amb oferta de restauració, allotjament, sales, incentius i serveis complementaris, tot allò que es pot necessitar per organitzar un esdeveniment o un viatge de negocis. La comarca del Maresme és la millor opció a l’hora de celebrar qualsevol tipus d’acte, perquè està a tocar de Barcelona, connectat a través d’una gran xarxa de transport públic i privat. La marca de la casa és la qualitat i la sostenibilitat on, a més, es pot gaudir d’activitats complementàries i de la gastronomia local acompanyada dels millors vins de la DO Alella.

El Maresme compta amb una oferta d’allotjament de qualitat amb una gran diversitat d’habitacions, espais i sales per celebracions, des d’hotels fins a masies. Els espais polivalents s’adapten a les diferents necessitats, amb sales de reunions, auditoris i espais de treball pensats per tots els equips. Fins i tot hi ha escenaris inoblidables perquè qualsevol esdeveniment sigui un èxit, com cellers, cases senyorials, castells o teatres.

I després d’un dia de reunions, la comarca ofereix múltiples activitats per fomentar la relació entre els equips, amb propostes i experiències per tots els gustos: enoturisme, spa, hípica, submarinisme, activitats nàutiques o golf, entre d’altres, en funció de l’època de l’any. Tota l’oferta es pot trobar al web www.maresmeevents.cat.
Comparteix