Per què al Maresme

Per què al Maresme

Descobreix les principals raons per les que has de celebrar el teu pròxim esdeveniment al Maresme.

1.Ubicació estratègica i bones comunicacions

El Maresme està situat entre Barcelona i Girona, i compta amb excel·lents connexions, per terra mar i aire, que fan que els viatgers puguin accedir-hi per qualsevol mitjà de transport.
Llegeix més sobre com arribar al Maresme.

2. Àmplia i reconeguda infraestructura hotelera i d’allotjament

Al Maresme hi ha més de 60.000 places d’allotjament repartides per tota la comarca amb hotels de totes les categories i que responen a totes les necessitats.

3. Comarca amb un magnífic entorn natural i clima mediterrani

Aquí el mar i la muntanya conviuen creant un escenari únic. Els parcs de la Serralada Marina, la Serralada Litoral i Montnegre i el Corredor delimiten la comarca per l’interior mentre que les seves 54 platges de sorra daurada la uneixen al mar Mediterrani.

Gaudeix d'un clima excepcional durant tot l'any, ideal per a tot tipus d'activitats d'incentius i de team building.

4. Gastronomia de qualitat

La gastronomia és un dels plats forts de la comarca. El Maresme té una oferta gastronòmica de qualitat molt vinculada al producte local i de proximitat. La maduixa o el pèsol del Maresme són alguns dels productes més famosos de la taula maresmenca, sense deixar de banda altres com la mongeta del ganxet, amb DO pròpia, la coca de Llavaneres o el tomàquet pometa.

El Maresme posa a la teva disposició una heterogènia oferta de restaurants que inclouen des de estrelles Michelin a establiments de cuina tradicional o nous formats més innovadors.

5. Llarga tradició vitivinícola lligada a la DO Alella

Descobreix la tradició del vi al Maresme a través de la denominació d’origen Alella i crea una experiència MICE vinculada a la descoberta del vi.

6. Gran varietat d’espais singulars

El Maresme compta amb una gran varietat d’espais singulars per a realitzar-hi experiències úniques i exclusives com poden ser cases modernistes, cellers, castells o museus, entre d’altres.

7. Cultura viva i riquesa patrimonial

Destaca la nostra tradició cultural i el seu ric patrimoni vinculat a diverses etapes històriques que van des de les restes arqueològiques iberoromanes fins a l’arquitectura modernista i els Indians.

8. Variada oferta d’oci i d’activitats d’incentius

Com a complement als equipaments i espais de reunions, existeix una variada oferta d’oci i d’activitats d’incentius que permeten al visitant desconnectar després d’una llarga jornada de treball. El Maresme posa a disposició els millors professionals que crearan programes fets a mida, adaptant-se a qualsevol necessitat.

9. Una oportunitat única per sortir dels recorreguts més habituals

Al Maresme podràs sortir dels recorreguts més habituals i gaudir de noves experiències, encara per descobrir, en el turisme de negocis.

10. Compromís amb la sostenibilitat

La destinació Costa de Barcelona Maresme promou un model turístic basat en la sostenibilitat ambiental, cultural i socioeconòmica, adherint-se al compromís per a la sostenibilitat turística Biosphere de les comarques de Barcelona.

0
Comparteix