Formacions

Formacions

Formacions disponibles per a professionals al Maresme

El turisme és un dels sectors més dinàmics de l’economia i, com a tal, està immers en un procés de  canvi constant, accentuat amb un creixement de la competència i en la incorporació de noves tecnologies.
Cada cop més, prenen rellevància les noves tipologies de consum lligades als nous estils de vida, així com els mitjans d’accés a la venda dels productes turístics. En aquest sentit, s’està dibuixant un nou escenari
amb una demanda creixent per satisfer, que obre un ventall molt ampli d’oportunitats per dissenyar i implantar noves metodologies o eines de venda dels productes i destinacions turístiques.

Per aquest motiu, la Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Barcelona (des del Servei de Turisme) i la Diputació de Barcelona (des de la Gerència de Serveis de Turisme), duen a terme aquests tallers per facilitar a les empreses i a les entitats gestores del territori les tècniques i eines d’optimització, i contribuir així, a millorar el posicionament de les empreses i destinacions.

0

Consulteu el pdf adjunt

El turisme és un dels sectors més dinàmics de l'economia; dona cabuda a un ampli ventall d'oportunitats de disseny i implantació de productes i canals diferenciadors que responen a tipologies de...
Comparteix