Tallers de Turisme

Tallers de Turisme

El turisme és un dels sectors més dinàmics de l'economia; dona cabuda a un ampli ventall d'oportunitats de disseny i implantació de productes i canals diferenciadors que responen a tipologies de consum lligades als nous estils de vida.

Els Tallers de Turisme impartits per la Cambra de Barcelona, i organitzats conjuntament amb Diputació de Barcelona,  s'adrecen a professionals del sector i, més específicament, a responsables i a tècnics d'atenció al client, i serveixen per adquirir tècniques per a la millora el posicionament competitiu d'organitzacions públiques i privades, així com de destinacions turístiques. Ajuden a conèixer aspectes pràctics d'aspectes diversos que incideixen en la gestió del negoci turístic, com ara màrqueting i reputació online, sostenibilitat, gestió de clients, i un llarg etcètera.

Aquests tallers pràctics grupals tenen una durada d'entre 1,5 i 4 hores, i s'organitzen als matins o a les tardes.  Les sessions gratuïtes i obertes a tots els treballadors. 

 
Cal fer la inscripció prèvia. Si ets una entitat privada a través de la pàgina web de Cambra de Comerç de Barcelona i si ets un treballador de l'Administració pública a través del portal GESTFORMA de Diputació de Barcelona. 
 
 

 

0
Comparteix