Publicacions

El personatge creat pel Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme per dinamitzar el turisme familiar a la comarca, la iaia del Maresme, ha elaborat les bones pràctiques per tal de fomentar u

Ara és l’hora de gaudir del mar Mediterrani! Fes-ho al teu ritme al Maresme, una destinació que et sorprendrà.

Benvingut al Maresme! Descobreix perquè som de mar i de munt!

La destinació Costa de Barcelona Maresme està orientada cap a la sostenibilitat turística i vetlla per a que les empreses i serveis del Maresme es comprometin amb el desenvolupament turístic de la

Aquest fullet planteja un total de 15 itineraris aptes per a bicicletes tot terreny (BTT) que es troben repartits per tota la comarca.

Activitats pedagògiques per a les escoles i instituts! Parcs, visites als museus, excursions, escoles de natura, activitats lúdiques, etc!

Gaudiu dels camps de golf i Pitch&Putt al Maresme, amb vistes al mar Mediterrani i un clima agradable tot l'any.
 

Et convidem a visitar-nos! cultura, gastronomia, platges de qualitat i molt més!

El Maresme us ofereix una interessant oferta de patrimoni iber i romà que pot ser visitada durant

Rutes de senderisme

El Maresme és un lloc idoni per al turisme de reunions. Trobareu tota mena de serveis de qualitat per organitzar qualsevol acte o esdeveniment!

Un dels principals atractius del Maresme, tant per a turistes com per a residents són les magnífiques platges que caracteritzen els 16 pobles costaners de la comarca.

Rutes guiades i patrimoni de l'època modernista al Maresme

El Maresme disposa de 4 municipis certificats amb el distintiu de Turisme Familiar de l'Agència Catalana del Turisme. Gaudeix d'uns dies en família a la nostra comarca

Descobreix els tresors de la gastronomia maresmenca

Recull del gran nombre de castells i torres de guaita que hi ha a la comarca, visitables i no visitables. No us ho perdeu!

Comparteix