Publicacions

Benvinguts al Maresme!

Un catàleg per descobrir les millors rutes de cicloturisme al Maresme. Rutes de ciclisme de carretera, bicicleta de Muntanya XC, cicloturisme de Lleure i Free Ride.

El personatge creat pel Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme per dinamitzar el turisme familiar a la comarca, la iaia del Maresme, ha elaborat les bones pràctiques per tal de fomentar u

Ara és l’hora de gaudir del mar Mediterrani! Fes-ho al teu ritme al Maresme, una destinació que et sorprendrà.

Benvingut al Maresme! Descobreix perquè som de mar i de munt!

La destinació Costa de Barcelona Maresme està orientada cap a la sostenibilitat turística i vetlla per a que les empreses i serveis del Maresme es comprometin amb el desenvolupament turístic de la

Aquest fullet planteja un total de 15 itineraris aptes per a bicicletes tot terreny (BTT) que es troben repartits per tota la comarca.

Activitats pedagògiques per a les escoles i instituts! Parcs, visites als museus, excursions, escoles de natura, activitats lúdiques, etc!

Gaudiu dels camps de golf i Pitch&Putt al Maresme, amb vistes al mar Mediterrani i un clima agradable tot l'any.
 

Rutes de senderisme

El Maresme és un lloc idoni per al turisme de reunions. Trobareu tota mena de serveis de qualitat per organitzar qualsevol acte o esdeveniment!

Un dels principals atractius del Maresme, tant per a turistes com per a residents són les magnífiques platges que caracteritzen els 16 pobles costaners de la comarca.

Rutes guiades i patrimoni de l'època modernista al Maresme

Descobreix els tresors de la gastronomia maresmenca

Recull del gran nombre de castells i torres de guaita que hi ha a la comarca, visitables i no visitables. No us ho perdeu!

Comparteix