Publicacions

El Maresme, situat entre la serralada Litoral i el mar Mediterrani, disposa d’un gran atractiu natural i paisatgístic que fa de la comarca un territori encisador i idoni per a la pràctica del cicli

La destinació Costa de Barcelona Maresme està orientada cap a la sostenibilitat turística i vetlla per a que les empreses i serveis del Maresme es comprometin amb el desenvolupament turístic de la

Aquest fullet planteja un total de 15 itineraris aptes per a bicicletes tot terreny (BTT) que es troben repartits per tota la comarca.

Activitats pedagògiques per a les escoles i instituts! Parcs, visites als museus, excursions, escoles de natura, activitats lúdiques, etc!

Gaudiu dels camps de golf i Pitch&Putt al Maresme, amb vistes al mar Mediterrani i un clima agradable tot l'any.
 

Et convidem a visitar-nos! cultura, gastronomia, platges de qualitat i molt més!

El Maresme us ofereix una interessant oferta de patrimoni iber i romà que pot ser visitada durant

Rutes de senderisme

El Maresme és un lloc idoni per al turisme de reunions. Trobareu tota mena de serveis de qualitat per organitzar qualsevol acte o esdeveniment!

Un dels principals atractius del Maresme, tant per a turistes com per a residents són les magnífiques platges que caracteritzen els 16 pobles costaners de la comarca.

Rutes guiades i patrimoni de l'època modernista al Maresme

El Maresme disposa de 4 municipis certificats amb el distintiu de Turisme Familiar de l'Agència Catalana del Turisme. Gaudeix d'uns dies en família a la nostra comarca

Descobreix els tresors de la gastronomia maresmenca

Recull del gran nombre de castells i torres de guaita que hi ha a la comarca, visitables i no visitables. No us ho perdeu!

Comparteix