Publicacions

Arreu del Maresme s’hi poden trobar fàbriques, escoles, torres, panteons, capelles, ateneus, ajuntaments, conjunts de carrers, cases...
El Maresme és un territori idoni per a la pràctica del senderisme. Et proposem un recull d’itineraris per camins i senders entre el mar i la muntanya.
Visitar el Maresme acompanyat de la teva mascota és possible. El Maresme és la destinació perfecta per gaudir-la ben acompanyat del teu millor amic.
La iaia del Maresme és un personatge creat per a donar a conèixer la comarca al Maresme al públic familiar. T'animes a descobrir tot el què et pot ensenyar? 
Benvinguts al Maresme!
Un catàleg per descobrir les millors rutes de cicloturisme al Maresme. Rutes de ciclisme de carretera, bicicleta de Muntanya XC, cicloturisme de Lleure i Free Ride.
El personatge creat pel Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme per dinamitzar el turisme familiar a la comarca, la iaia del Maresme, ha elaborat les bones pràctiques per tal de fomentar un t
Ara és l’hora de gaudir del mar Mediterrani! Fes-ho al teu ritme al Maresme, una destinació que et sorprendrà.

Benvingut al Maresme! Descobreix perquè som de mar i de munt!
La destinació Costa de Barcelona Maresme està orientada cap a la sostenibilitat turística i vetlla per a que les empreses i serveis del Maresme es comprometin amb el desenvolupament turístic de la com
Aquest fullet planteja un total de 15 itineraris aptes per a bicicletes tot terreny (BTT) que es troben repartits per tota la comarca.
Activitats pedagògiques per a les escoles i instituts! Parcs, visites als museus, excursions, escoles de natura, activitats lúdiques, etc!
El Maresme és un lloc idoni per al turisme de reunions. Trobareu tota mena de serveis de qualitat per organitzar qualsevol acte o esdeveniment!
Un dels principals atractius del Maresme, tant per a turistes com per a residents són les magnífiques platges que caracteritzen els 16 pobles costaners de la comarca.
Comparteix