ISO 9001

ISO 9001

És una norma internacional enfocada cap a la millora dels processos d'una organització per incrementar-ne l'eficacia i l'eficiència.

Defineix el model de gestió encaminat a satisfer les necessitats i expectatives dels clients, tot creant una cultura empresarial orientada al client.

El model de gestió es basa en vuit principis de la gestió de qualitat:
  1. Organització enfocada al client. Comprendre les seves necessitats, satisfer els seus requisits i anticipar-se a les seves expectatives futures.
  2. Lideratge. Crear i mantenir un ambient intern, on el personal s'involucri en la consecució dels objectius de l'organització.
  3. Participació del personal. Desenvolupament de les capacitats potencials dels individus i equips que formen l'organització, per tal d'augmentar-ne el benefici mútu.
  4. Orientació a procés. Els resultats desitjats s'assoleixen més eficientment quan els recursos i les activitats es gestionen en un procés.
  5. Orientació del sistema cap a la gestió. Identificar, entendre i gestionar un sistema de processos interrelacionats amb un objectiu establert, millorar l'eficiència d'una organització.
  6. Millora contínua. Aquest ha de ser un objectiu permanent de l'organització
  7. Orientació cap a la presa de decisions. Les decisions efectives es basen en l'anàlisi de dades i en la informació rellevant.
  8. Relació mútuament beneficiosa amb els proveïdors. D'aquesta manera s'incrementarà la capacitat de totes dues parts.

Hotels certificats:

Hotel Balmes (Calella)
Hotel Marítim (Calella)
Hotel Fergus Espanya (Calella)
Hotel Volga (Calella)
Hotel Internacional (Calella)
Hotel Kaktus Playa (Calella)
Hotel Stella & Spa (Pineda de Mar)
Hotel H·Top Pineda Palace (Pineda de Mar)
Hotel Monteplaya (Malgrat de Mar)
Hotel Florida Park (Santa Susanna)
Hotel Sorli Emocions (Vilassar de Dalt)

Altres:
Fira de Calella i l'Alt Maresme (Calella)

 
NO
Comparteix