Compres

Compres

¿Us agrada comprar? El Maresme es un destí ideal. Aquí hi trobareu productes genuïns i de proximitat per gaudir d’unes compres km 0. Els mercats setmanals, les fires i mercats temàtics que surten al carrer ofereixen la oportunitat de gaudir de les compres al aire lliure. Al Maresme hi trobareu botigues de tot tipus disposades a oferir-vos allò que esteu buscant.

Un dels destins amb segell propi és Calella. Aquest municipi coster aposta fort pel turisme de compres. La Calella Shopping Line té una longitud de 2 km de llarg, amb més de 500 botigues al centre de la població. Situada al carrer de l’Església, combina una oferta de marques exclusives i petits comerços amb visites culturals i restaurants perquè descobriu també el patrimoni renaixentista i la gastronomia de Calella.

Comerç al carrer, de dia i de nit

Les Shopping Nights són un esdeveniment consolidat a l’agenda comercial del Maresme. Tapes, platets i tastets, roba, complements, regals... tot acompanyat d’espectacles i animació al carrer. Podreu gaudir de les nits de comerç a localitats com Vilassar de Mar, Malgrat de Mar, Premià de Mar o Arenys de Mar, entre altres.

Mataró, capital de la comarca, destaca per tenir una variada oferta comercial. El centre de la ciutat acull més de 1.600 botigues i dos mercats municipals. Només a Mataró ciutat es celebren cinc mercats setmanals cada dissabte, que s’afegeixen a l’oferta de productes de proximitat que podeu trobar en comerços i mercats municipals. A més, la ciutat disposa d’un centre comercial, Mataró Parc, amb 52.000 metres quadrats dedicats al comerç i l’oci a la comarca.

A Tordera hi trobaràs un dels mercats més antics de la comarca, amb una tradició que es remunta a 1853 i prop de 300 parades que omplen de olors, colors i sabors el centre històric de la ciutat. 

Compres amb valor social

A Palafolls, la Fundació Privada El Molí d’En Puigvert us proposa fer compres amb valor social. Aquesta fundació, que ajuda a la inserció laboral i social de persones amb trastorns de salut mental, compta amb una selecció de botigues de moda outlet al centre de Palafolls.

Massimo Dutti For&From, Berska For&From, Yerse, Condor o Lola Casademunt són algunes les botigues que formen part del projecte Palafolls compra social

Tradició firaire al Maresme

Al Maresme també us hi esperen fires i mercats per tots els gustos: fires medievals (com la Fira del Bosc a Dosrius o la fira medieval de Palafolls), d’antiguitats i artesania, fires gastronòmiques (Fira d’Ulisses a Premià de Dalt, mostra gastronòmica de Sant Andreu de Llavaneres, fira de formatges artesans i de pastor de Sant Pol de Mar), fires inspirades en el mar (Firamar a Sant Pol de Mar) i en la terra (Ecofira de Dosrius), fires de Nadal i fires on comprar i vendre productes de segona mà... tot un món per descobrir i comprar.

Al llarg del any tindreu la oportunitat de trobar la ganga perfecta i allò que us faci més peça en mercats d’antiguitats i productes autòctons com aquests:
  • Fora Estocs, Vilassar de Mar i Vilassar de Dalt
  • FirAntic, Mataró
  • Mercat de Pagès, Canet de Mar
  • Fira d’artesania, Palafolls
  • Fira antiguitats, Santa Susanna
  • Fira d’antiguitats i fira de brocanters, Arenys de Mar
NO

Enllaços relacionats:

Mercats semanales de venda no sedentaria al Maresme
Fruites i verdures, roba, complements, etc!

Consulteu el calendari al llistat adjunt

DILLUNS/LUNES/MONDAY/...
Al Maresme hi ha una llarga tradició comercial que queda reflectida en una intensa agenda de fires i mercats temàtics repartits per tota la seva geografia. A la nostra comarca hi trobareu fires tradicionals, fires d'oficis, fires...
Comparteix