Maresme Pet Friendly

Maresme Pet Friendly

El Consorci de Turisme del Maresme vol analitzar l'oferta turística amigable amb els animals a la comarca del Maresme (Maresme Pet Friendly) en entitats i serveis públics i privats, com ara allotjaments, restaurants, museus, platges i altres.
 
"Pet Friendly" és una definició que indica que l'entitat, establiment o servei admet animals de companyia i que aquests reben un tracte adequat. 
 
Segons els estudis recents, cada vegada són més els propietaris de gossos que decideixen viatjar amb la seva mascota i ja és una possibilitat real en moltes ciutats on la seva presència és benvinguda. Són ciutats que han entès que els animals que viuen amb nosaltres són part de la nostra família i volem gaudir del nostre temps de lleure amb ells.  Precisament, el turisme pet friendly  fa que molts viatgers es decantin per unes destinacions front altres.
 
En els darrers anys, el concepte “Maresme Pet Friendly” està adquirint més força i cada vegada són més els establiments i serveis que admeten animals. Primer van començar amb aquesta iniciativa botigues, bars i restaurants, i ara són cada vegada més hotels els que accepten mascotes.
 
Si el teu establiment és Pet Friendly pots respondre aquest formulari que posem a disposició des del Consorci i podràs formar part de la xarxa d'establiments Pet Friendly de la comarca del Maresme. D’aquesta manera des del Consorci podrem fer difusió del teu establiment a les xarxes socials, la web de destinació i altres tasques de promoció. 
  
En cas que encara no ofereixis aquest servei i vulguis oferir-lo, et pots posar en contacte amb el Consorci enviant les teves dades info@turismemaresme.cat  per poder participar a les sessions vinculades amb el projecte i obtenir més informació.
 
Per concloure, us comuniquem que en relació a l’admissió d’animals domèstics recomanem conèixer la normativa municipal i/o de l’administració corresponent sobre els vostres drets i deures com a propietari de l’establiment. I també us demanem el vostre compromís de notificar-nos qualsevol canvi en l’establiment que pugui afectar a l’admissió d’animals domèstics."

0
Comparteix