Forest Escape, room escape (Santa Susanna)

Forest Escape, room escape (Santa Susanna)

Santa Susanna

Forest Escape
Activ Natura Parque de Aventura, Camí de la Riera, s/n (Santa Susanna)
Tel. 683 372 554
info@forestescapegame.com
www.forestescapegame.com

El Forest Escape a diferència dels clàssics Room Escape, es juga a l'aire lliure. En aquest cas al bosc. És un joc d'aventura en plena natura en què un grup de jugadors hauran de resoldre una sèrie de proves, trencaclosques, esbrinar codis, desxifrar informació secreta, utilitzant les seves habilitats deductives, treball en equip i pensament crític per trobar una solució en un temps limitat.

Es tracta d'una activitat dirigida a qualsevol persona. Un cop comença el joc, els participants han de inspeccionar tots els objectes que trobin a la recerca de pistes, endevinalles, logògrifs i trencaclosques que els dirigeixin cap a la solució final.

El Forest Escape és una activitat ideal per passar una estona diferent i inoblidable amb els teus a l'aire libre.Pueden participar grups de 2 a 8 persones, amics, famílies, grups d'empresa, comiats de solters / es ....

S'adverteix als participants que algun dels escenari de l'recorregut pot ocasionar alteració o pertorbació de sensibilitat, així que per seguretat, es recomana als menors de 12 anys anar acompanyats d'un adult.

0
Comparteix