Katharsis, room escape (Mataró)

Katharsis, room escape (Mataró)

Mataró

Katharsis
Avinguda América nº 14(​Mataró)
Tel. 679 891 173
info@katharsisroomescape.es
www.katharsisroomescape.es

En els propers dies tindrà lloc a la nostra ciutat la celebració del primer experiment de la Purga. Amb la finalitat d'estudiar el benefici del comportament violent sense por de les conseqüències i poder alliberar els més baixos instints a través d'aquesta Katharsis social.

Durant una hora les lleis estaran abolides i tot estarà permès.

Si et trobes en llocs públics et veuràs obligat a participar-hi, purificant l'ànima o com a víctima perquè els altres purifiquin la seva.

Segons fonts expertes en la matèria, asseguren que l'origen d'aquest experiment no és una idea política sinó d'una idea psicològica. D'aquesta manera estudiar si la violència durant la resta de l'any disminueix.

Si no vols córrer riscos, has d'acudir abans de l'hora assenyalada en alguns dels llocs que el Moviment Anti-Purga té repartits per la ciutat com "Zones Segures", senyalitzades amb un pilot vermell, i romandre-hi fins al final de la purga o bé aconseguir sortir de la ciutat.

Entre d'altres es declara Zona Segura el local situat en Avinguda Amèrica 14 de Mataró. Per poder accedir has inscriure't prèviament en aquesta pàgina web, indicant en la reserva el nombre de persones que t'acompanyaran. Places limitades.

0
Comparteix