Team Building en velers de creuers

Team Building en velers de creuers

El Masnou

Base nàutica: Port Masnou
Tel. 93 221 75 74
info@barcodealquiler.com
www.barcodealquiler.com

Barcodealquiler.com, especialista en realització d’esdeveniments nàutics d’empresa, programes de Team Building i regates corporatives. Una estranya i extraordinària sensació pot succeir quan companys de feina es converteixen en membres d’un equip, en la cerca de l’optimització del esforç i el rendiment. Les accions es traslladen al lloc de treball en forma de lideratge, productivitat i comunicació. A Barcodealquiler.com sabem que no n’hi ha res millor manera  d’aprendre i traslladar aquets coneixements al mon real que compartir una experiència tan estimulant com navegar a vela.
 
Nombre mínim de participants: 6
Nombre màxim de participants: 30
Durada aproximada de l’activitat: des de 1 matí fins a 1 dia
 
Requisits: Roba esportiva, roba de bany, sabates de goma blanca o Nautica i depenen de la temporada roba d’abric. Barcodealquiler entrega dins del preu de l’activitat samarretes (estiu) o Jaquetes nàutiques impermeables (Hivern)
 
Idiomes en què es pot fer l’activitat: català, castellà, anglès
 
Altra informació important: A diferència de la majoria de los cursos corporatius de Team Building, els nostres cursos incorporen una part teòrica i la seva posta en escena pràctica. El resultat és que són llargament recordats i dels que es parlarà molt i molt bé després de finalitzar l’experiència. Comprovar les aptituds personals i d’equip, en un entorn alternatiu té un gran impacte i valor que perdurà en el temps. Navegar a vela es una experiència única: no existeix una altre activitat que generi tant esperit de Team Building i tan efectivament en tan poc temps.
 

0
Comparteix