La Hacienda del hogar gallego

La Hacienda del hogar gallego

Sant Cebrià de Vallalta

Cami can roca s/n
Tel.937600523 / 697 267 135
lahacienda@lahacienda.cat
www.lahacienda.cat

A La Hacienda del Hogar Gallego podreu celebrar qualsevol esdeveniment familiar (casaments, noces d’argent o d’or, comunions, batejos) o bé d’empresa.
La Hacienda posa a disposició dels nostres clients menús amb una proposta gastronòmica que s’adapta a la perfecció a tot tipus d’esdeveniments. Aquesta masia del Maresme és ideal per a qualsevol festa exclusiva.
Proposem menús de qualitat per a grups de treball o celebracions d’empresa en salons reservats i espais amb totes les prestacions. Menjadors privats per a grups de fins a 220 persones a La Hacienda. Sales de reunions, sessions de treball en equip o conferències. La Hacienda disposa de tot tipus de serveis en sales reservades, com projector, pantalles gegants, wifi, 
 
A la vegada l’equip de La Hacienda trasllada la seva experiència i vocació de servei a qualsevol lloc, adaptant-se també al tipus de celebració que s’hagi de realitzar, esdeveniments per a empreses, casaments, actes socials, còctel, ‘lunch’… No dubteu a sol·licitar tota mena d’informació si el que necessiteu es un càtering en algun espai propi.
0
Comparteix