Cicloturisme

Cicloturisme

El Maresme en bicicleta

T’agrada anar en bicicleta? Combinar uns dies de vacances amb la pràctica del teu esport preferit no havia estat mai tan fàcil. Al Maresme hi trobaràs experiències que s’ajusten a les teves necessitats. Tant si vens en grup com en família, o si prefereixes anar per lliure, t'oferim un gran ventall de propostes per practicar cicloturisme.

A la comarca podràs fer sortides per carretera o per camins de muntanya en BTT als parcs de la Serralada Litoral i del Montnegre i el Corredor, alhora que gaudeixes d’unes magnífiques vistes al mar. A més, al Maresme tenim dues poblacions certificades per l'Agència Catalana de Turisme com a destinacions de turisme esportiuCalella i Santa Susanna. En elles hi trobaràs allotjaments especialitzats amb serveis per a ciclistes com rutes, venda, llogues i reparació de bicicletes.

Et presentem les nostres propostes d’estades combinades amb rutes guiades o per lliure, lloguer de bicicletes (elèctriques, de passeig, de carretera o BTT), rutes culturals amb visites incloses o propostes gastronòmiques que combinen ciclisme i degustacions de productes locals.

0

Vols descobrir les el Maresme sobre dues rodes? Deixa't guiar per experts en la matèria amb aquestes sortides guiades en bicicleta i escapades o vacances per ciclistes.

Podràs gaudir d'...

Vols fer una ruta en bicicleta sense haber-te de preocupar de traslladar les bicis? Al Maresme podràs llogar bicicletes de tot tipus que s'ajusten a les teves necessitats.

Aquest fullet planteja un total de 15 itineraris aptes per a bicicletes tot terreny (BTT) que es troben repartits per tota la comarca.

Al Maresme tenim la sort de gaudir de paratges naturals de gran valor, amb parcs com són el de la Serralada Litoral, el de la Serralada Marina o el Parc del Montnegre i el Corredor. Conservar-los...

Abans de sortir en bici cal que tinguis en compte la teva seguretat i la dels altes. En aquesta secció hi trobaràs consells per gaudir del cicloturisme al Maresme amb seguretat i respectant les...

Comparteix