DTE - Què és Destinació Turisme Esportiu?

DTE - Què és Destinació Turisme Esportiu?

La certificació de Turisme Esportiu és una distinció de Turisme de Catalunya als municipis o zones turístiques que han passat un procès d'auditoria.

La Destinació de Turisme Esportiu és una marca d'especialització creada per Turisme de Catalunya. S'atorga a destinacions que es distingeixen per oferir recursos i serveis d'alta qualitat adreçats a esportistes d'elit, professionals, amateurs i turistes que vulguin practicar activitats esportives.

Les destinacions certificades compleixen uns requisits esportius estàndards generals com el fet de disposar d'instal·lacions de qualitat per practicar-hi diferents esportius, i també específics per a les modalitats esportives en les quals la destinació està especialitzada. Els municipis es poden certificar en 1, 2 o fins a 13 esports:

- Rem
- Piragüisme
- Natació
- Paracaigudisme
- Ciclisme
- Esports col·lectius (bàsquet, handbol, voleibol, futbol sala, bàdminton)
- Running 
- Triatló
- Futbol
- Atletisme
- Tennis
- Vela lleugera
- Submarinisme


A la Costa de Barcelona - Maresme existeixen dues poblacions distingides com a Destinacions Turisme Esportiu: Santa Susanna i darrerament Calella les quals ofereixen als turistes unes condicions òptimes per a la pràctica esportiva:

- Climatologia ideal per a la pràctica esportiva durant tot l'any
- Garantia de serveis especialitzats per al turista esportiu
- Equipaments esportius adequats a les necessitats específiques de cada esport
- Especial atenció en els serveis sanitaris i de medicina esportiva
- Variada oferta comercial esportiva
- Una atractiva oferta turística

Municipis certificats

NO
El seu clima agradable i les magnífiques instal·lacions esportives fan de Calella un lloc ideal per a la pràctica de l’esport durant tot l’any. La ciutat de Calella disposa de bones instal·lacions...
A Santa Susanna hi trobareu uns atractius turístics i un entorn perfecte per realitzar competicions, entrenaments i esdeveniments esportius. Disposareu d’allotjaments adaptats per a esportistes i d’...
Comparteix